IniciOntinyentRodríguez anuncia que la segona fase de les obres a Sant Antoni...

Rodríguez anuncia que la segona fase de les obres a Sant Antoni comencaran un mes abans del previst

L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat que la II Fase de les obres que inverteixen 1’2 milions d’euros en la urbanització de la Plaça de Sant Antoni començaran aquest mateix mes de maig, un mes abans d’allò que estava previst inicialment.

El primer edil visitava aquest dijous les obres acompanyat del regidor de Territori Joan Sanchis; l’arquitecte municipal Inco Martín; i l’encarregat de l’obra, Fernando Espinosa, per a explicar que tot i que ha plogut en 26 dels 41 dies transcorreguts des de l’inici de les obres, l’empresa Aitana ha modificat els horaris de treball, allargant per les vesprades i dissabtes de matí, de tal manera que no sols la I Fase no ha patit cap retard, sinó que es podrà fins i tot avançar en l’inici de la II Fase.

Així, a les properes setmanes coincidiran la pavimentació de la I Fase (al tram adjacent al carrer Dos de Maig) i les demolicions prèvies a l’inici de la Fase II (compresa entre el carrer Aurora i el carrer Capellans), sempre respectant les voreres per a garantir el pas dels i les vianants, aconseguint així que no es produisca cap tipus d’aturada entre les dues fases i guanyar temps.

L’alcalde recordava que l’actuació a Sant Antoni “és una obra molt important, que suposa 1’2 milions dels 5 que es contemplen dins del programa EDUSI que s’executa a la ciutat cofinançat amb fons FEDER de la Unió Europea”. Una obra, a més, solicitada per la ciutadania al procés “Ontinyent Participa”, que va estar objecte d’un intens treball previ amb el veïnat per tal d’ajustar-lo a les necessitats reals de les persones, i que va a suposar “un important pas endavant per a garantir la prioritat del vianant i la generació d’espais urbans per a la interacció de les persones. Una actuació també important des del punt de vista paistagístic i que donarà qualitat de vida al barri, i per a la que demanem paciència per la seua complexitat”, manifestava.

Després de la primera fase que s’està executant a l’espai més ample del carrer, entre els carrers Dos de Maig i Capellans; i la segona, entre els carrers Capellans, Santa Faç i Aurora; la tercera i definitiva fase es preveu que arranque a la tardor d’enguany, des del carrer Aurora fins la Plaça de la Coronació. El conjunt de l’actuació es preveu que estiga finalitza abans de les festes del barri, en gener de 2023.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular