22/06/2024 - 21:24
Més

  Situació Crítica: l’ Incendi a Montixelvo i Terrateig Requereix Màxima Atenció

  L'incendi forestal iniciat a Montitxelvo provoca talls de carretera i risc extrem

  Altres notícies

  Les últimes actualitzacions sobre l’incendi a Montixelvo i Terrateig revelen una situació crítica que està afectant diverses zones. La Guàrdia Civil ha informat de talls puntuals entre el Real de Gandia i Vilallonga, concretament en la CV-680 des del km 4.800 fins al 8.200 i en la CV-685 del km 2.500 al km 4.800.

  La situació ha portat a declarar una “Emergència Situació 1” del Pla Territorial CV per vents a tota la Comunitat Valenciana, destacant l’impacte del vent en el desenvolupament de l’incendi.

  El Pla Especial d’Incendis Forestals (Previfoc) ha establert el nivell 3, que indica un risc extrem a gairebé tota la Comunitat Valenciana, en resposta a les condicions meteorològiques crítiques. Segons la previsió de l’AEMET, el vent no mostra canvis significatius, amb ràfegues d’entre 60 i 70 km/h.

  Esforços Continus contra l'Incendi a Montixelvo i Terrateig
  Els equips d’emergència i el PMA treballant incansablement per controlar l’incendi forestal.

  Uns 300 recursos de diferents serveis i cossos intervinents estan en l’escenari de l’incendi. Entre ells, s’han mobilitzat 3 mitjans aeris i s’espera la incorporació de 2 foques del Ministeri. Mitjans terrestres de diferents regions i unitats especialitzades estan treballant en concret per a controlar l’incendi.

  Les evacuacions han afectat diverses zones, incloent les residències d’Ador i Vilallonga, així com les urbanitzacions Tarrasó, La Corona i La Esclapisà a Vilallonga, Castellonet de la Conquesta i Terrateig. Més de 800 persones han estat desallotjades i 87 han sigut albergades, amb capacitat per a 380 persones en els albergs de Potries i Lloc Nou. No s’han reportat incidències sanitàries greus.

   

  Els diferents serveis i cossos intervinents treballant junts per contenir l'incendi forestal.
  Els diferents serveis i cossos intervinents treballant junts per contenir l’incendi forestal.

  Diversos mitjans aeris i terrestres continuen treballant incansablement per evitar que l’incendi es propague. Els mitjans Foca previstos no han pogut despegar a causa de les condicions meteorològiques.

  La situació continua sent crítica, i les autoritats continuen treballant sense desistir per controlar l’incendi i garantir la seguretat de la població afectada. Continuarem informant a mesura que es conega més informació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -