24/04/2024 - 6:09
Més

  Les Fortes Ratxes de Vent Desencadenen un Incendi a Montixelvo

  Les ratxes de vent provoquen un incendi entre Montixelvo i Terrateig: Bombers i Brigades Mobilitzades

  Altres notícies

  Avui, un episodi de fortes ratxes de vent ha desencadenat un incendi a Montixelvo. A les 14:13 hores, s’ha rebut l’avís d’un incendi en el barranc Font de Montixelvo, inmediatament el Consorci provincial de Bomberts ha mobilitzat 4 dotacions de Xàtiva, Gandia i Ontinyent, així com un cap de sector, un coordinador forestal i 2 brigades forestals del Consorci. A més, s’ha sumat amb un mitjà aeri de GVA, tot finalment no ha pogut treballar a causa de les fortes ratxes de vent, i dues unitats de bombers forestals de GVA.

  A les 17:28 hores els bombers han informat que les tasques de combat de l’incendi forestal a Montixelvo continuen. Actualment, hi ha 6 dotacions de bombers, 7 brigades forestals BRIFO del Consorci, 4 unitats de comandament del Consorci, incloent un oficial, un tècnic forestal, un coordinador forestal i un cap de sector, així com 7 unitats de bombers forestals de GVA. La situació segueix sent crítica, i les autoritats continuen treballant incansablement per contenir les flames i protegir les vides i els béns de la comunitat.

  Actualització 17:43: La Guàrdia Civil informa del desallotjament de Terrateig. A hores d’ara el foc ha arribat ja a la província d’Alacant.

  A les 17:58 hores, el Centre de Coordinació d’Emergències (CCE) va establir la situació 2 del Pla Especial d’Incendis Forestals (PEIF), indicant l’escalada de la situació i la necessitat d’una resposta més àmplia.

  A les 18:31 hores, es van prendre més mesures, incloent la mobilització d’unitats especialitzades com el PMA i SATCOM. A més, es va sol·licitar la mobilització de la Unitat Militar d’Emergències (UME) per reforçar els esforços d’extinció i protecció.

  La situació continua sent dinàmica i crítica, amb les autoritats treballant de valent per contenir l’incendi i protegir les vides i les propietats. Es mantindran les actualitzacions a mesura que es disposi de més informació sobre aquesta emergència en evolució.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -