23/07/2024 - 9:41
Més

  Bocairent i el Palomar, destins senderistes pel cap de setmana

  Altres notícies

  La ruta del dissabte a Bocairent pujarà fins a l’ermita del Sant Crist, passarà per la cova de la Monja i baixarà pel barranc de l’infern.

  Els senderistes del Palomar podran disfrutar de la III Fira Gastronòmica i del Comerç que se celebra el cap de setmana.

  Les inscripcions es poden realitzar on line fins dijous a www.valldalbaida.com.

  Com cada cap de setmana des de mitjans setembre, el programa de senderisme de la Vall d’Albaida segueix recorrent la comarca. Este dissabte arribarà a un dels principals atractitus turístics de la vall: Bocarient. Els senceristes pujaran a l’ermita del Sant Crist amb vistes extraordinaries de la serria Mariola i el municipi, per a visitar la cova de la Monja i baixar pel barranc de l’Infern. En total, 8 quilòmetres de ruta de dificultat mitjana amb una duració estimada de 3 hores i mitja.

  I diumenge, els senderistes podran disfrutar també de la III Fira Gastronòmica i del Comerç que inclou, a més, una concentració de caravanes i autocaravanes. Pel que fa a la ruta, d’uns 10 quilòmetres, 4 hores i dificultat mitjana, partirà de l’Ajuntament i recorrerà el barranc de la Junda pel llit del riu Albaida, junt al paratge de la Font de Sis. Passarà junt a l’antic molí del Palomar i acabarà de nou al paratge de la Font de Sis on l’Ajuntament oferirà beguda, adobat i un refrigeri als participants, que sols s’han de portar l’entrepà.

  Des de l’organització es recorda que cal inscriure’s en www.valldalbaida.com i estar 15 minuts abans de l’hora al punt d’eixida. Cada ruta té un preu de 2 euros que s’abonaran al responsable abans de partir. Igualment, es recomana portar esmorzar, aigua, gorra, protecció solar, roba i calcer adequat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -