21/04/2024 - 17:48
Més

  Gran Èxit en el Lliurament de Cinturons 6é Donen en el Club Judo Fon Do Kan d’Ontinyent

  Dissabte passat, el pavelló poliesportiu d'Ontinyent va ser testimoni d'una fita en la història del Club Judo Fon Do Kan. El lliurament de Cinturons 6é Donen a tres judokes excepcionals no sols va marcar un homenatge a la seua dedicació, sinó que també va consolidar al club amb cinc 6é Donen en actiu i un destacat 7é Donen. Descobreix més sobre aquest assoliment històric i l'impacte del club en la comunitat. #Judo #Ontinyent #ExcelenciaDeportiva

  Altres notícies

  Dissabte passat, el Club Judo Fon Do Kan d’Ontinyent va dur a terme un destacat esdeveniment social en el pavelló del poliesportiu municipal. L’activitat principal va consistir en un entrenament especial que va convocar a tots els socis del club. No obstant això, l’ocasió es va tornar encara més especial en aprofitar l’esdeveniment per al lliurament dels prestigiosos Cinturons 6é Donen a tres judokes destacats del club.

  Aquests cinturons, atorgats als judokes que han aconseguit el 6é Donen, representen un alt grau en la jerarquia del judo. Canviant el seu color a blanc-roig, aquest assoliment és un testimoniatge de més de 40 anys d’ardu entrenament en el tatami, marcats pel treball, la constància, el sacrifici, la il·lusió i la passió. Més que un simple accessori, el cinturó de judo és un símbol del nivell tècnic i dels valors inculcats per la pràctica del judo, com el respecte, l’honestedat, l’autocontrol, l’amistat, la cortesia, l’honor, el coratge i la modèstia.

  En aquest acte, el Club Judo Fon Do Kan va rendir un xicotet però significatiu homenatge a tres judokes excepcionals:

  Pascual Ferrandis: Va ingressar en 1972, acumulant 51 anys de dedicació i pràctica.
  Manuel Gómez: Membre des de 1974, compta amb 49 anys d’experiència en el judo.
  José Javier Nadal: Amb una afiliació en 1980, ha dedicat 43 anys de la seua vida a la disciplina.

  Aquests tres judokes, en superar els exàmens en la Federació Valenciana de Judo al juliol, van aconseguir el prestigiós 6é Donen, consolidant així la seua posició com a experts en la disciplina.

  El Club Judo Fon Do Kan s’enorgulleix d’aquest assoliment històric, que eleva el seu estatus en la comunitat. Amb la incorporació d’aquests tres nous 6é Donen, el club suma un total de cinc judokes amb aquest alt grau en actiu. Aquesta gesta, juntament amb el ja existent 7é Donen, reforça la posició del club com un referent a la Comunitat Valenciana, guanyant-se el respecte de tots durant els seus 51 anys d’existència.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -