20/05/2024 - 6:04
Més

  El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull aquest divendres un musical sobre Rafael Conde “El Titi”

  L’espectacle amb veus en directe estarà acompanyat d’audiovisuals sobre altres artistes que van inspirar a l’artista

  Altres notícies

  El Teatre Echegaray d’Ontinyent acollirà aquest divendres l’espectacle musical “El Titi. Libérate” de la companyia Rochi Producciones, dedicat a la trajectòria artística i personal de Rafael Conde “El Titi”. Es tracta d’un espectacle per a públic adult que forma part de la programació de tardor de la regidoria de cultura, des de la qual el regidor Àlex Borrell explicava que “és una actuació amb un guió variat i divertit, que de segur agradarà especialment al públic que va poder seguir en vida a aquest artista desaparegut fa ja 21 anys, i que va ser tot un fenòmen social a la seua época, en la que va lluitar per la integració de gais i lesbianes i va ser tota una institució per al moviment LGTBI”.

  Així, a “Liberate” (nom de la seua cançó més coneguda) es recordarà la seua trajectòria amb veus en directe, projectant-se també audiovisuals en homenatge a altres artistes que per al Titi van ser importants i fins i tot els seus ídols, com Lola Flores, Juanita Reina, Rocío Jurado o Rosita Amores. L’espectacle començarà a les 22:00 hores, té una durada de 90 minuts i es poden adquirir entrades al preu de 6 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i a la Casa de Cultura del carrer Maians, i en taquilla al preu de 8 euros en entrada general o 6 euros amb descomptes a partir de 1 hora abans de l’espectacle.

  Àlex Borrell també feia al·lusió als tres espectacles organitzats als últims dies a Ontinyent dins la XXXVIII Mostra de Titelles de la Vall d’Albaida: dos d’ells per a públic infantil, que reunien a més de 300 alumnes dels col·legis Carmelo Ripoll i La Solana per gaudir a la Sala Gomis amb la companyia Granadina “La Maquiné” i “El Circo de los Valientes”; i al Teatre Echegaray amb el mag Nacho Diago i l’espectacle “Playtime”. A més a més, per a públic adult, la Sala Gomis acollia l’espectacle “Estación Paraíso” també de la companyia “La Maquiné”, un espectacle que el regidor destacava que “va ser molt bonic i emotiu, amb una molt bona resposta d’espectadors”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -