728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Casimir Romero rebrà el premi “Fer comarca” de l’IEVA
Imatge extreta del web RadioaAktiva

Casimir Romero rebrà el premi “Fer comarca” de l’IEVA

Sempre a primeries d’any, l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida convoca el sopar anual amb què l’entitat ofereix als seus socis i amics un espai distés de trobada i relació.

El sopar és també l’escenari buscat per a fer el lliurament del premi Fer Comarca que l’IEVA atorga a una persona, col·lectiu o entitat que destaca per la tasca en favor de la Vall d’Albaida. Enguany, la Junta Directiva de l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida ha decidit d’atorgar-lo a Casimir Romero, incansable animador cultural de la nostra comarca, amb iniciatives d’un espectre ben ampli: des de la gastronomía popular i casolana, passant per l’agricultura tradicional, fins als treballs i oficis d’antany com l’escaldà, la calç o la pedra seca i els màrgens. Tot això, i molt més, i la seua labor professional en el magisteri.

EconomyCash Juny

Com és tradicional, una escultura de l’artista albaidí Josep Sanjuan és el guardó que acredita aquest premi. Enguany el sopar serà divendres 9 de març, al restaurant El Tossal de Montaverner, a les 21.30 h.

Per a assistir-hi cal fer la reserva corresponent abans del 7 de març, l’ingrés (20 euros) al compte de l’IEVA ES46 20456101983000245523 i avisar la nostra tresorera (Rosa) al 670 965 692.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

També pot interessar-te

La Mancomunitat organitza un cap de setmana de voluntariat per a joves

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, a través de les àrees de Joventut, …