28/03/2024 - 12:24
Més

Segon i tercer lloc per als equips del CAVAOntinyent al provincial Sub12

Altres notícies

El passat diumenge es va disputar a València el campionat provincial per equips sub12 de pista coberta, en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat en categoria masculina i masculina. Tots dos equips estigueren a un alt nivell i aconseguiren pujar al pòdium en la classificació final. Els xics foren segons per darrere del València i les xiques terceres sols superades pel València i el Torrent. El segon lloc aconseguit per l’equip masculí té un enorme mèrit, doncs només eren cinc atletes per a completar les 11 proves que constaven al programa, així que cadascú d’ells hagué de participar en dos proves més el relleu 4×60. Tots els xiquets tingueren una actuació destacada perquè van donar el màxim en cada prova. Joel Gandia guanyà el salt d’alçada i el salt amb perxa, Nico Fita guanyà els 60 llisos i el salt de llargada, mentre que Álvaro Pastor fou tercer als 2000 llisos i Ferran Orquin i Marc Micó contribuïen amb bons punts per aconseguir eixe gran segon lloc.

Pel que fa a les xiques, també cal destacar el gran nivell de tot l’equip, aquest amb més atletes. Laia Mollà guanyava els 2 quilometres marxa, Laia Asensio els 500 llisos, Isabel Cháfer els 1000 llisos i Núria Gómez els 2000 llisos. Aquestos punts més els sumats per Arantxa Serralle, Alba Roselló, Carla Pla, i Alma Pascual els donaren el tercer lloc final i una gran alegria per a totes elles.

A més, a Gandia es va disputar el dissabte 27 un control sub16, en el que Dani Muste va aconseguir córrer els 600 llisos en 1’36”71.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa