Nova marxa entre Otos i la Pobla del duc per mostrar el rebuig a la Planta de Residus Animals

0

L’Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals va decidir el passat divendres 11 de desembre valorar la situació actual d’aquest projecte a La Pobla del Duc. És per això que es va acordar reemprendre les mobilitzacions amb una nova convocatòria que consistirà en una marxa sobre la CV-60 entre Otos i la Pobla del Duc per al proper 10 de gener de 2016 a les 10h del matí.

Des de l’assemblea han explicat que “degut a les accions judicials que hi ha hui en dia en marxa, i al poc coneixement dels polítics abans d’entrar al nou govern valencià, ens hem adonat que ixes promeses preelectorals d’aturar el projecte, no han sigut complides”.

“Des d’ací volem mostrar el desacord amb les promeses i les seues respostes després d’arribar al govern. Hem de reconèixer que els veïns i veïnes vam delegar en els resultats electorals el fi del projecte i vam deixar de banda la força dels pobles. De totes maneres, esperem que continuen mantinguen la seua paraula per paralitzar el projecte” assenyalen al seu comunicat.