S’organitza un homenatge al músic ontinyentí Jordi Rodríguez per a febrer de 2017

0

Aquest matí s’ha anunciat l’organització d’un esdeveniment en homenatge a Jordi Rodríguez, el jove percussionista ontinyentí que va morir el passat mes de juny.

A través d’una fotografia i un breu text, compartit per Gustau Garcia, percussionista del grup Auxili, s’ha anunciat que l’homenatge se celebrarà el dissabte 11 de febrer de 2017, i que serà “tot un dia carregat de tambors, dinar de germanor, actuacions diverses i un concert especial al Teatre Echegarai“.

La publicació, a més, convidava a tota la gent a participar de l’esdeveniment i destacava que prompte es coneixerà més informació sobre l’acte.

Jordi Rodríguez era percussionista especialitzat en músiques afrocubanes i afrobrasileres, havia participat en l’enregistrament de nombrosos discs i havia estat vinculat a formacions musicals com Batukem Tukada, Intokables Big Band, The New Catalan Ensemble o Col•lectiu Tanimbuca, entre altres. A més, també va ser alumne de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), qui li va dedicar un homenatge el passat 16 de setembre, en l’inici de curs del centre.

Publicitat