29/11/2023 - 9:37
Més

  S’amplia en un any el termini d’execució de les obres subvencionades per l’ARRU

  Altres notícies

  El termini d’execució de les obres subvencionades pel programa ARRU (Àrea de Regeneració i Renovació Urbana) en Ontinyent s’amplia en un any. Així ho ha anunciat la Directora General d’Habitatge, Rebeca Torró, als membres de la Mesa del Territori d’Ontinyent, el grup de treball sobre urbanisme impulsat des del Govern ontinyentí que coordina el regidor de Territori, Jaime Peris, i que inclou representants de les associacions locals de constructors i arquitectes.

  En l’últim encontre d’aquest òrgan, Rebeca Torró explicava que en l’actualitat s’estan tramitant els papers de les 65 presolicituds existents per a aquest pla, al marc d’un pla que preveu una inversió total de 3’1 milions d’euros entre Ministeri, Generalitat, Ajuntament i propietaris. Els treballs que s’aproven finalment devien de tenir els treballs de restauració finalitzats al llarg de 2017, però en prorrogar-se el Pla de Vivenda on s’inclouen estes ajudes, el termini s’amplia fins a 2018, de manera que les persones beneficiàries disposaran de més temps per executar les obres.

  Rebeca Torró destacava que, “tant per al Govern d’Ontinyent com al de la Generalitat és molt important rescatar persones, però també habitatges i els llocs de treball del sector de la construcció que van patir la crisi del boom immobiliari i ara, amb la rehabilitació, van a tenir una segona oportunitat”.

  El regidor coordinador de Territori d’Ontinyent, Jaime Peris, destacava “que la convicció i la vocació per impulsar una regeneració que l’Ajuntament d’Ontinyent ja va iniciar fa anys ara compte per fi amb la implicació del Govern Valencià. Treballant junts des de les institucions podem treballar més i millor i articular més sistemes d’ajudes que afavorisquen la rehabilitació i la regeneració urbana”, assenyalava.

  L’àrea d’actuació comprèn part del barri Raval-Poble Nou i el barri de la Vila, la zona més degrada del centre històric d’Ontinyent. A causa de l’estat de deterioració en què es troben una sèrie d’habitatges, l’actuació preveu la renovació d’edificis i la rehabilitació habitatges. A més, es plantegen actuacions dirigides a la rehabilitació de 35 vivendes, obres de recuperació d’elements estructurals de l’edifici, millora de l’accessibilitat i adequació d’elements comuns.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -