28/02/2024 - 23:44
Més

  S’inaugura a la UV l’exposició Second Round on participa l’IES l’Estació

  Altres notícies

  Després d’un recorregut itinerant per un total de dotze instituts de la província, l’exposició “Second Round: Art i Lluita als Instituts Valencians” arribarà per fi al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, on quedarà inaugurada aquest 6 d’octubre a les set de la vesprada. Es tracta d’un projecte col·lectiu que pretén donar protagonisme i visibilitat a l’educació artística en Secundària i en el qual han col·laborat estretament i durant tot un any la universitat valenciana i diversos centres de secundària que imparteixen la modalitat del Batxillerat Artístic.

  La mostra que podrem veure a partir del pròxim dijous, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la UV i impulsada per l’Institut de Creativitat i Innovacions Educatives, inclou 21 panells comuns que combinen text i imatge per tal de posar de manifest la important activitat artística realitzada als centres escolars. A més dels panells informatius, aquesta exposició incorpora també una variada selecció del material artístic dels dotze centres de secundària participants.

  “Second Round” va començar el seu periple ara fa un any a l’institut Lluís Vives de València, primera parada d’aquesta mostra itinerant l’objectiu de la qual és exalçar l’activitat artística a les aules i destacar el paper de l’alumnat i del professorat en la concreció de projectes lligats al món de l’art. A l’IES l’Estació es va inaugurar el passat 18 de novembre en un acte que va comptar amb la presència de diverses personalitats de la ciutat i de la Universitat de València. Des d’aleshores, la mostra s’ha exhibit en altres instituts de Llíria, Torrent, Requena, Xàtiva o Gandia, entre altres.

  L’exposició que presenta ara el Centre Cultural La Nau romandrà oberta al públic de dimarts a diumenge i es podrà visitar a la Sala Acadèmia fins al proper 16 d’octubre de manera gratuïta. Sens dubte, una estupenda oportunitat per recolzar l’activitat artística als centres de secundària valencians i per homenatjar el professorat i l’alumnat que evidencien amb les seues actuacions el seu compromís amb la cultura.

  Font: IES l’Estació d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -