13/07/2024 - 11:53
Més

  Ontinyent millora la seguretat de dos camins rurals amb 96m2 de murs de contenció

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent, a través de la regidoria d’obres que coordina Rebeca Torró, ha procedit a millorar la seguretat de dos camins rurals i la conducció d’aigües en un tercer. Estes actuacions, pressupostades en un més de 14.000 euros, han tingut lloc als Camins del Raboser i la Clariana i a la Senda dels 5 germans.

  camí-de-la-ClarianaL’actuació de major envergadura s’ha produït al Camí de La Clariana, on s’ha construït un mur de contenció de pedra de 20 metres de llarg i 3 d’alt, mentre que al Camí del Raboser (a l’altura del paratge de La Font de la Llúcia) el mur construït, també de pedra, és de 6 metres de llarg per 6 d’alt. Rebeca Torró ha explicat que “es tracta de dos camins que, degut a les pluges dels últims temps, havien anat patint desperfectes i solsides que amenaçaven la seua estabilitat, raó per la qual era necessari fer estes actuacions”, explicava.

  Quant a la Senda dels 5 germans, l’actuació ha consistit en la reparació d’una sèquia al punt que travessa aquest camí públic, col•locant una canalització de 7 metres de llargària i 50 centímetres de diàmetre. En aquest cas, explicava la regidora, es tracta d’una petició de la Comunitat de Regants per millorar una conducció que també havia patit enfonsaments i desperfectes.

  Rebeca Torró ha destacat que estes actuacions “potser no resulten molt cridaneres, però eren molt necessàries especialment als dos primers casos, als quals el que estava en risc era la seguretat de les persones, que ha d’estar sempre per damunt de qualsevol altra consideració”, incidia la regidora.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -