Ratificada l’adjudicació del menjador del Centre Ocupacional d’Ontinyent

0

L’ajuntament d’Ontinyent s’ha vist obligat a rectificar l’adjudicació del servei de menjador en el Centre Ocupacional després de que una de les tres empreses que es presentaren reclamaren contra la valoració de l’oferta econòmica realitzada per la mesa de contractació. Aquesta reclamació, realitzada per l’empresa Serunión S.A. no va ser atesa per la mesa de contractació de l’Ajuntament d’Ontinyent, resolguent-se així a l’empresa que s’havia valorat en primera instancia, concretament Eurest Colectividades S.L.

Després de que Serunión presentara un recurs davant el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, aquest va resoldre positivament el recurs i ara l’ajuntament ha rectificat.

Des del Partit Popular assenyalen que “l’ajuntament d’Ontinyent ha rectificat i acordat adjudicar finalment a favor de l’empresa Serunión, SA el servei de menjador del Centre Ocupacional, destacant que la valoració de la seva oferta econòmica ha passat dels primers 25’38 punts als 46’29 punts atorgats per la valoració de la segona mesa de contractació, en la qual sí que es van tenir en compte les indicacions del tribunal“. A més afegien ” també es va revocar l’adjudicació del servei de cafeteria en el Palau de la Vila, ja que el recurs presentat pel PP denunciava irregularitats, tal com s’ha confirmat en haver de realitzar de nou tot el procés de contractació d’aquest servei“.

Per altra banda, des de l’ajuntament d’Ontinyent, el regidor de Política Social, Manuel Ruiz, ha aclarit que “és una qüestió merament administrativa. Es va impugnar la elaboració de les bases que van fer els tècnics municipals, i el Tribunal Administratiu va resoldre a favor de l’empresa que havia impugnat, que és la que havia quedat segona, i que entenia que les bases no estaven ben fetes. L’Ajuntament simplement ha seguit la resolució judicial que es va fer al seu dia, perquè de tot açò ja han passat dos mesos. No entenem a quin interès polític obeeix criticar ara una qüestió tècnica com aquesta”.

 

Publicitat