22/05/2024 - 7:57
Més

  Importància de la imaginació i el treball conjunt per impulsar l’esport malgrat la crisi

  Altres notícies

  Pepe García i Modesto Muriana reben els guardons a la trajectòria esportiva a la Gal·la de l’Esport d’Ontinyent

  La imaginació i el treball conjunt de l’Ajuntament, els clubs esportius i la ciutadania  “són el camí per fer d’Ontinyent una ciutat esportiva i esportista com la que estem fent, salvant els obstacles que ens posa la crisi econòmica”. Així coincidien en gala de l'esport-1assenyalar-ho l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Regidor d’Esports, Pepe Pla, al transcurs el passat divendres de la Gal·la de l’Esport, una cita recuperada l’any passat que va servir per a reconèixer els esportistes locals més destacats de l’any per part dels diferents clubs de la ciutat.

  Tot el món associatiu vinculat a la pràctica esportiva va participar d’un acte que  va omplir les 542 butaques del Teatre Echegaray, i al qual es van lliurar fins a 28 distincions, totes atorgades pels propis clubs als seus membres més destacats, excepte dos guardons honorífics. Estos reconeixements especials, que es van lliurar al final de l’acte, van ser per a Pepe García (bàsquet) i Modesto Muriana (futbol), “dues persones que han treballat pel món de l’esport des de totes les vessants, a tots els llocs possibles, i que han sabut transmetre l’estima per l’esport a aquells que els han envoltat”, explicava Pepe Pla. Estos guardonats van estar proposats des de la regidoria i van comptat amb l’aval unànim del Consell Municipal d’Esports, un ens constituït l’any passat per impulsar el paper dels clubs a la gestió esportiva.

  La gal·la, a la qual van repetir com a presentadors Josep Manel Andrés i Mara Vicent, va donar pas a un vi d’honor a una abarrotada Plaça de Sant Domingo. Després de l’allau de sol·licituds registrades per assistir a la gal·la per part d’amics i familiars, molts dels quals no van poder accedir per motius de seguretat, la regidoria d’esports ha avançat que estudiarà un nou emplaçament de cara a l’any vinent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -