19/05/2024 - 22:26
Més

  Mercat nadalenc a Ontinyent

  Altres notícies

  Tindrà lloc a la Plaça de la Concepció i el Carrer Major, i comptarà amb 40 llocs on adquirir tot tipus productes artesans

  Un complet mercat nadalenc completarà esta setmana l’ampla oferta lúdica que està oferint-se estes setmanes a Ontinyent amb motiu de les festes de Nadal, any nou i reis. El mercat constarà d’uns 40 llocs de venda de tot tipus de productes artesans, que estaran repartits al llarg de la Plaça de la Concepció i el Carrer Major des de la vesprada d’aquest dimarts dia 3 de gener i fins la “nit de reis”, del proper dijous dia 5. Des del Govern Municipal s’ha explicat que “amb aquesta i la resta d’iniciatives que s’han pres, a més d’ambientar la ciutat en estes dates tan assenyalades, el que es vol és promoure les compres als nostres comerços, oferint als veïns de la ciutat, la comarca i localitats properes coses diferents, atractius que ens permeten convertir Ontinyent en un pol d’atracció en estes dates”.

  Al mercat nadalenc, que es muntarà al llarg del matí d’aquest dimarts, es podrà trobar artesania en productes que van des del cuir a la plata, passant per la fusta, ceràmica, plantes medicinals, i alimentació, des d’embotits a dolços. Els llocs de venda estaran decorats amb motius nadalencs, i tota la zona el mercat estarà ambientada amb música nadalenca.

  Des del consistori s’ha destacat esperar que l’acollida al mercat nadalenc siga tan bona com la que han rebut la resta d’iniciatives que s’han pres durant estes dates, i que han inclòs també un espai nadalenc a la Plaça Major i la Pista de Gel a la Plaça de Sant Domingo, “que ha tingut una gran acollida i ens anima a pensar que programar aquest tipus d’activitats ha estat tot un encert. Allò més fàcil hauria estat gastar-se diners, però hem demostrat que amb imaginació i la col·laboració de la iniciativa privada es pot fer un Nadal a Ontinyent més atractiu per als veïns i visitants, a més d’aprofitat per promoure la nostra ciutat i el nostre comerç”, apunten des del govern municipal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -