24/04/2024 - 4:00
Més

  Més d’un miler de participants a la carrera de Sant Silvestre

  Altres notícies

  Més de 1000 persones es reunien el passat divendres 30 de desembre a la Plaça Major d’Ontinyent per convertir la Sant Silvestre ontinyentina en una cursa de referència a les comarques centrals i una de major afluència de tota la Comunitat Valenciana.

  Si bé les previsions eren de registrar una participació semblant a la dels últims anys, amb al voltant de 600 participants, la bona acollida que ha tingut enguany la prova ha superat totes les expectatives dels organitzadors de l’esdeveniment, que eren la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, juntament amb el Club Atletisme Ontinyent Soliclima i el Club Triatló Ontinyent i Club Atletisme Salta Rius. “En el millors dels casos esperàvem fins unes 800 persones ja que enguany es podien fer inscripcions de manera prèvia a la cursa i tot apuntava a que no es superaria eixa xifra”, explicava el regidor d’esports, Pepe Pla.

  Tal com constava al tríptic de la prova, hi havia detalls en finalitzar el recorregut per als primers 600 participants. En previsió d’una major afluència, es van preparar de més, però no va haver per a tots. Una situació semblant es va viure al sopar de fi de festa que tenia lloc al Centre Comercial El Teler, al qual es va haver de preparar a última hora més d’un centenar d’entrepans més dels previstos inicialment. El regidor d’esports explicava al respecte que “superar el miler de participants és una excel·lent notícia a nivell esportiu que pel que fa a organització ha comportat alguns problemes pels quals demanem disculpes, especialment tenint en compte que en esta prova els més participatius solen ser els últims en arribar a la meta”, apuntava.

  La cursa no és competitiva, però sí premia a les millors disfresses. Enguany els guanyadors van ser els integrants d’un grup que emulava la festa del “bou en corda”, quedant segons els guanyadors de l’any passat, que en esta ocasió van optar per disfressar-se de banyistes. El regidor d’esports, que va completar els 5 km del recorregut de la prova com un participant més, agraïa als participants la seua presència, bon humor i imaginació amb les disfresses, així com la col·laboració de tots aquells que han dut a terme tasques organitzatives i de les empreses que van aportar regals per a sortejar al fi de festa, alguns d’ells de gran valor.

  Pepe Pla confirmava que la previsió és mantenir la data de la cursa el 30 de desembre durant les properes edicions, i avançava que de cara a l’any vinent “ampliarem la previsió de participants i corregirem alguns detalls, perquè entre tots i totes hem fet d’esta cursa un èxit i volem consolidar-la com un referent no sols a La Vall d’Albaida sinó també a les comarques veïnes”, destacava el regidor.

  [adrotate banner=”13″]

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -