Foto de Jordi Casanova - TVdigitalOntinyent

Les jornades del Trèvol apleguen més de 200 persones a la Sala Gomis

Les han inaugurades el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i el degà del col·legi de notaris, César Belda.

Les jornades tracten sobre “La convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat”

A última hora s’ha celebrat l’acte institucional de clausura dels 20 anys del Trèvol amb la presència del president de la Diputació Jorge Rodríguez.

Quasi dos-centes persones, entre inscrits, tècnics i famílies s’han reunit a la Sala Gomis-Multiusos d’Ontinyent en les jornades del Trèvol sobre “La convenció de l’ONU sobre els drets de les persones amb discapacitat”. Les jornades les ha inaugurades el degà del Col·legi de Notaris de València, César Belda i el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar.

Al llarg del dia de hui s’ha reflexionat sobre el paper dels agents o suports sobre l’ocupació i discapacitat, el model d’estructura de suport, les alternatives a la incapacitació, el patrimoni protegit, la perversió dels centres especials d’ocupació i la persona amb discapacitat com a ciutadà de la convenció de l’ONU. Un seguit de ponències a càrrec d’experts universitaris, judicials i professionals que han culminat el dia amb l’acte institucional de clausura de la celebració dels 20 anys del Trèvol amb el lliurament de reconeixements a tots els que l’han fet possible amb la presència de Jorge Rodríguez, alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació. Les jornades continuen fins al migdia de demà quan es llegiran les conclusions.

Per al president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «el Trèvol és un projecte útil i necessari del qual ens sentim orgullosos com a valldalbaidins, però allò més important és el seu treball per a reduir les desigualtats; per a integrar en la societat, de manera efectiva, els que pitjor ho tenen; per a donar, en resum, unes oportunitats a les quals tenen tot el dret del món i que, potser, d’una altra manera no existirien».

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …