L’Associació Embotits Tradicionals i Artesanals d’Ontinyent participa en la Mostra de València de vins i aliments tradicionals

0

L’Associació Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent, integrada en la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), participarà a partir del pròxim dijous 31 i fins al dilluns 4 d’abril en la Mostra de Vins, Caves, Licors i Aliments Tradicionals de València 2016, que en aquesta edició celebra la XXVIII Mostra de Vins, Caves i Licors i la XXVI Mostra d’Aliments Tradicionals, que organitza PROAVA (Promoció Agroalimentària de Qualitat de la Comunitat Valenciana) en el Jardí del Turia, entre els ponts de Calatrava i el de les Flors, al costat d’un centenar de destacats productors valencians. L’Associació ha elaborat per a aquesta edició de la Mostra 8.000 pinchos amb embotit tradicional i artesanal d’Ontinyent, concretament llonganissa i xoriço.

Aquesta Mostra és la més important que se celebra a la Comunitat Valenciana i és un gran aparador per a mostrar a milers de persones la qualitat de l’embotit d’Ontinyent i potenciar i promocionar la marca Ontinyent com sinònim de qualitat en productes agroalimentaris i artesanals. En aquest aspecte cal agrair el suport i la col·laboració de l’Ajuntament d´Ontinyent per a poder dur a terme aquesta participació, tal com ha ocorregut en edicions anteriors.

Els horaris de la Mostra són: dijous 31 de 17 a 22 h., i des del divendres 1 fins al diumenge 3 d’11 a 22´30 h. i dilluns 4 d’11 h. a 22 h. Destacar que enguany la Mostra en col·laboració amb Renfe-Rodalies torna a dur a terme una promoció especial per a aquelles persones que s’acosten a la Mostra a través de Rodalies Renfe ja que tindran un descompte del 10 % en la compra del seu tiquet de consumició en presentar el bitllet de rodalies. PROAVA ha dissenyat una interessant programació d’activitats paral·leles, i així la música tindrà protagonisme amb la participació de grups de la terra i la celebració de sessions de maridatge amb música en viu. A més es tornarà a habilitar l’àrea de ludoteca per als més xicotets i el servei de lliurament a domicili que permet adquirir els productes exposats en el certamen i rebre’ls posteriorment a casa.

Els establiments associats que participen en la Mostra de València són: Carnisseria Medina, Carnisseria Sant Antoni, Carnisseria Donat, Carnisseria Vicente i Carnisseria Amparin, els quals porten de forma agrupada a aquest important esdeveniment, amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament d´Ontinyent, el millor dels seus embotits tradicionals i artesanals, presentant igualment les novetats i innovacions que estan duent a terme en els seus productes per a posar en valor la marca Ontinyent davant les milers de persones que tots els anys passen per l’expositor que Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent té obert al públic en la Mostra i que sol ser un dels més visitats, donat el prestigi que l’embotit d’Ontinyent.

El President d’Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent, José V. Donat, vol “convidar en nom de la seua Associació als ontiyentins i veïns de la comarca de la Vall D´Albaida a acostar-se al Jardí del Turia de València en les dates de Pasqua en què se celebra la Mostra per a poder gaudir de la varietat i qualitat dels productes agroalimentaris valencians, on Embotits Tradicionals i Artesanals d´Ontinyent compartirà amb ells la degustació de l’excel·lent embotit d’Ontinyent, un dels millors productes que podran trobar en aquesta destacada Mostra agroalimentària de València”

Publicitat