A les Covetes dels moros, el parc natural de la serra de Mariola o la plaça de bous més antiga de la Comunitat Valenciana, Bocairent afegirà nous atractius durant els dies de Setmana santa com la ruta de tapes, la fira de Pasqua amb productes artesans i, per primera vegada, una mostra dedicada al vi.

D’aquesta forma, dissabte 28 de març, la plaça de l’Ajuntament acollirà fins a sis cellers que permetran degustar els seus caldos a partir d’un euro de 10.00 a 22.00 h. Paral·lelament, el mateix emplaçament servirà de marc per a la 5a Fira de Pasqua dedicada als productes artesans en horari de 10.00 a 21.00 h de divendres a dilluns.

Els mateixos dies es desenvoluparà la 5a Ruta de les tapes de Setmana santa integrada per les propostes de huit establiments: hotel l’Estació, els bars Sifó, Esglai, Casa Xam, el Ravalet, la Rotonda, Terrat i la cafeteria Les Coves. Així, la combinació d’entrant i de beguda resultarà per 2,50 euros.

Els amants de la gastronomia encara tindran més opcions de la mà de les degustacions ofertes pels comerços Regala’t i Mercacentro amb l’herbero com a producte més reeixit. Igualment, el Centre d’interpretació turística comptarà amb passes de cinema i de l’audiovisual “Bocairent en busca del tresor” en tres dimensions.

Les rutes i les visites guiades tampoc faltaran en la programació de Pasqua a Bocairent amb recorreguts diaris pels principals atractius turístics o propostes de senderisme i de cicloturisme. Així mateix, monuments com les Covetes dels moros ampliaran el seu horari amb una obertura ininterrompuda de 10.00 a 19.00 h.

Finalment, els actes religiosos també estaran ben presents als carrers de Bocairent amb un Via crucis extraordinari dijous a la nit (23.00 h) degut a la presència de la imatge del Sant Crist a la parròquia de l’Assumpció de Nostra Senyora després de la baixada extraordinària del 12 de març passat. La processó del Sant Soterrament divendres (20.00 h) i la visita al cementeri de dissabte de matí (10.30 h) integraran també la variada i completa programació de Setmana santa i Pasqua.