El Fòrum I+T debatrà sobre l’impacte de la intel·ligència artificial

El debat sobre l’impacte de la Intel·ligència Artificial (IA) en l’economia, el treball i la formació serà un dels eixos del VIII Fòrum I+T d’Ontinyent, promogut per l’Ajuntament de la localitat amb el suport del Clúster Innovall, i que tindrà lloc en el matí del pròxim dijous 26 de setembre en el Centre Cultural Caixa Ontinyent.

En aquesta ocasió, el fòrum, que serà inaugurat per la Directora General d’Innovació, Sonia Tirado; el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i el president de INNOVALL, Rafael Pla, girarà entorn de les tecnologies disruptivas com la IA i com aquestes van afectar les activitats econòmiques i als llocs de treball. Per a fomentar el debat, es comptarà amb ponents experts de l’àmbit de la Tecnologia Artificial procedents del món empresarial i acadèmic. Així, es comptarà amb convidats com Lourdes Pascual, especialista de Big Data i Intel·ligència Artificial en l’equip d’Innovació de l’empresa Telefònica, o Emilio Soria, Fundador de IDAL (Intelligent Data Analysis Laboratory) de la Universitat de València.

D’altra banda, i per a reflexionar sobre la preparació i qualificació de les noves generacions, s’ha organitzat un segon bloc en forma de taula en la qual es debatrà sobre aspectes rellevants referents a les sortides professionals, els nous models educatius i la preparació professional de l’alumnat per a la seva correcta incorporació al teixit empresarial, tenint en compte la transformació digital. La taula estarà composta per Manolo Gomicia, Director Gral. de Formació Professional de la Conselleria d’Educació, representants del professorat i alumnat.

Finalment, i per a concloure el programa, l’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez lliurarà els reconeixements i el Premi Fòrum I+T al millor Projecte final del Cicle Superior dels IES L’ESTACIÓ, POU CLAR i JAUME I del municipi d’Ontinyent. Un reconeixement que pretén impulsar el talent, la creativitat i les bones idees que puguin convertir-se en negocis, productes, serveis o tecnologies innovadors i que donin resposta a les necessitats i reptes de la nostra societat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …