29/11/2023 - 10:46
Més

  La Tourist Info d’Ontinyent atén 6000 peticions d’informació durant les festes

  Altres notícies

  La Tourist Info d’Ontinyent ha atès més de 6000 peticions d’informació durant la coneguda com a “Setmana Gran” de les festes de Moros i Cristians. La regidora de Turisme, Sayo Gandia, ha mantingut hui una reunió amb els tècnics i becaris del departament per analitzar detalls de la promoció turística realitzada en estes dates, a la qual s’ha constatat que entre les persones que han passat per l’oficina turística del Palau de La Vila, les visites rebudes al stand habilitat a la Plaça de la Concepció, i les atencions telefòniques, han estat 6000 les peticions d’informació que s’han atès en estos dies, una xifra que la regidora ha valorat molt positivament.

  Al balanç realitzat al departament de Turisme s’ha constatat que francesos, anglesos i holandesos han estat els estrangers que més han passat pels punts d’informació, i que els turistes valencians han fet una elevada xifra de consultes presencials i telefòniques vinculades al concert de Pablo Alborán, preguntant per llocs on dinar, sopar o pernoctar abans o després del concert. Estes consultes vinculades al concert també han estat una constant durant el repartiment de fullets en la zona de la costa realitzada amb l’activitat de “beach marketing” realitzades a les setmanes prèvies a les festes.

  Sayo Gandía ha destacat que “açò constata que dels 6000 espectadors del concert, una part molt important ha estat de visitants d’altres localitats, pel que podem dir que la programació musical organitzada per l’Ajuntament ha estat un pol d’atracció turística complementària a les pròpies festes, un dels principals objectius amb què van programar estes actuacions”.

  Per altra banda, i respecte del stand de la Plaça de la Concepció, la regidora ha recordat que el stand ha estat aprofitat per promoure el Meló d’Or d’Ontinyent; en concret, el stand repartia al voltant de 8000 degustacions de dolços i meló d’or, que s’afegien a les 10.000 racions d’aquest producte que es repartien entre els assistents de l’entrada de Moros i Cristians. Sayo Gandía explicava que “ha estat el punt de partida per una línia que reprendrem en propers anys amb altres productes agroalimentaris locals, la idea es aprofitar les festes per potenciar els nostres productes, i en anys propers farem el mateix amb els nostres embotits, dolços, oli i altres productes típics”, avançava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Èxit del Club Fon Do Kan de Ontinyent en la Segona Jornada del Circuit de Copes de Judo

  El Club Fon Do Kan de Ontinyent Brillant en la Competició de Judo de la Federació Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -