09/12/2023 - 19:08
Més

  Els espectacles de carrer causen sensació al Mercat Medieval d’Ontinyent

  Altres notícies

  Espectacles de cetreria, exhibicions amb rèptils, representacions teatralitzades de combats medievals, cercaviles o la visita de personatges de terror han tingut una gran acollida al Mercat Medieval d’Ontinyent, que tancava aquest dilluns l’edició d’enguany a les festes després de rebre al voltant de 15.000 visites rebudes en tres dies.

  Aquesta edició de la ja tradicional cita que organitza l’Ajuntament d’Ontinyent per al cap de setmana de festes ha comptat amb 55 parades, un 10% més que l’any passat, i ha apostat per productes de qualitat. Carola Fernández, coordinadora del Mercat Medieval i resident al barri de la Vila, l’ha qualificat “d’èxit”, i ha manifestat que tant els venedors com el públic “ens han transmès que han quedat molt contents”.

  El mercat, que s’obria dissabte amb el pregó de José Pla Barber, comptava amb diversitat de parades de jocs infantils, gastronomia, bijuteria o artesania en fusta, ceràmica, fang, cuir, teixit o paper. També s’ha comptat amb una oferta gastronòmica centralitzada a la Plaça de l’Església que ha comptat amb una gran acceptació, principalment la zona de taverna que ha tingut preus molt populars, i la parada amb menjar libanès. L’extensa zona amb llepolies casolanes també feia les delícies de majors i menuts.

  La regidora de Turisme, Sayo Gandia, ha destacat que el mercat “ha complit perfectament el seu paper d’oferir atractius complementaris als pròpiament de festes i cobrir el temps entre actes, i a més ens ha servit per a que la gent haja visitat massivament el Palau de La Vila i tot el conjunt del barri històric que anem a seguir treballant per dinamitzar”, destacava la regidora.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -