40.000 mascaretes reutilitzables «Tèxtil d’Ontinyent» es repartiran des de dilluns en 16 edificis públics

0

Coincidint amb l’inici de la Fase 1, l’Ajuntament d’Ontinyent repartirà la propera setmana en 16 edificis públics 40.000 mascaretes amb l’etiqueta «Tèxtil d’Ontinyent». Es tracta de mascaretes higièniques o de barrera, encarregades per l’Ajuntament a vàries empreses locals i elaborades d’acord als estandars de la norma UNE 0065:2020, sent reutilitzables diversos dies i resistint un mínim de 5 llavats.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que l’adquisició i distribució d’estes 40.000 mascaretes elaborades per empreses locals «és un pas més en l’aposta per la salut pública i econòmica de la ciutat que suposa el programa Tornem Junts del Govern d’Ontinyent. Per descomptat és un reforç de cara a la fase 1 del desconfinament, però també suposa un nou reforç en l’impuls a eixe Clúster Tèxtil Sanitari pel que estem treballant amb la patronal ATEVAL, un clúster amb Ontinyent com a epicentre», recordava.

Les mascaretes seran repartides des de dilluns 11 i fins divendres 15 de maig, en horari de 8 a 15:00 als següents edificis públics: Cente Civic Llombo, CIM Sant Rafel, Casa de Cultura de Sant Rafel, Ajuntament, EPA Sant Carles, Infopolicia Mestre Ferrero, Casa Parc de les Boles, Teatre Echegaray, Poliesportiu, CEIP Vicent Girones, CEIP Carmelo Ripoll, CEIP Lluis Vives, CEIP La Solana, Biblioteca Sant Josep, Biblioteca Central i Punt de Lectura de Sant Rafel. A més, les vesprades també es podran replegar de 18:00 a 21:00 hores al poliesportiu, per tal de cobrir totes les franges horàries del desconfinament.

La regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, explicava que les mascaretes seran repartides per personal municipal en estos 16 edificis públics a raó d’una per persona empadronada en Ontinyent. A tal efecte, les persones encarregades del repartiment comptaran amb una nova app d’ús intern habilitada pel departament d’informàtica, que permetrà contrastar de manera immediata amb la presentació del DNI si la persona que replega està empadronada actualment al municipi i si ha replegat o no la seua mascareta, i, al seu cas, les de la persona o persones que puga tindre al seu càrrec.

Publicitat