23/07/2024 - 11:27
Més

  Les empreses de INNOVALL posen en comú les seues solucions per a fer front al COVID-19

  Altres notícies

  Ahir, dimarts 5 de maig, es va celebrar l’assemblea general de INNOVALL, en format digital, adaptant-se a la situació causada per la pandèmia del COVID-19.

  INNOVALL, Clúster de la Innovació i la Sostenibilitat ha organitzat la videoconferència a la qual han assistit representants de les empreses membres de l’agrupació. El propòsit de la mateixa era compartir la situació empresarial que estan vivint i també com estan readaptant la seua activitat i els seus serveis des d’una perspectiva innovadora a les noves circumstàncies.

  Durant la trobada s’han exposat diverses solucions innovadores dirigides a les demandes actuals per a previndre i combatre l’expansió del COVID-19. Les empreses de INNOVALL s’han plantejat aquesta complexa situació com una oportunitat per a continuar innovant i oferir eines a l’àmbit sanitari i minorar els efectes negatius de la pandèmia.

  Innovacions que van des de maquinaria per al tall EPIs sanitaris (LIDEM), màquines tèxtils per a la fabricació de màscares protectores homologades amb sistemes de segellament per ultrasons (VISDELTEX), màscares de protecció desenvolupada amb la tecnologia tèxtil patentada (LURBEL), túnels de desinfecció per a l’accés de les persones i mercaderies per a garantir la seua desinfecció (INEL), (TAG ENGINYERS), desinfecció automatitzada de sales, identificació dels símptomes del COVID-19 en les persones com és la febre amb mínim error (TAG ENGINYERS), iniciatives de desenvolupament col·laboratiu i sense ànim de lucre per a dispensar als hospitals màscares reutilitzables per al personal mèdic que atén i tracta a pacients amb COVID-19 (AIR-WAVE, GO LEMON), gestió de reserves i cites per als petits i grans negocis (GESTIWEB), teletransport en el mitjà televisiu i informatiu (BRAINSTORM), impressió 3D per al manteniment dels recursos dels hospitals (SOLITIUM).

  Les empreses de INNOVALL han sigut proactives i diverses d’elles han participat en les convocatòries obertes per la Agència Valenciana de la Innovació, AVI per a donar resposta als efectes negatius en l’àmbit de les emocions i la psicologia causats per COVID-19 amb l’aplicació de la Intel·ligència Artificial. També aportant solucions a les necessitats plantejades pels grups d’investigació valencians a través del MATCHCOVID-19 per a donar resposta a Nous materials per a millorar la protecció d’Equips de protecció Individual (EPIs) tèxtils enfront d’agents patògens.

  Les empreses de INNOVALL estan seguint la seua habitual filosofia de treball apostant pel desenvolupament i la innovació en sectors prioritaris i estratègics com és la salut pública. De fet, i des de fa un parell d’anys, INNOVALL i les seues empreses participen en un acord de col·laboració amb FISABIO i el Departament de Salut-Xàtiva Ontinyent per a donar resposta a les necessitats que plantegen els sanitaris i oferir possibles solucions empresarials a l’àmbit hospitalari. Entre els últims projectes plantejats, un projecte en cooperació entre entitats del sistema valencià d’innovació per a millorar la sostenibilitat de 5 hospitals valencians.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -