21/04/2024 - 16:17
Més

  Es desinfecten 25 edificis i instal·lacions públiques per preparar-les per a la Fase 1

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint esta setmana a la neteja i desinfecció intensiva d’un total de 25 edificis i instal·lacions públiques per preparar-les per a la fase 1 de desconfinament decretada pel Govern d’Espanya, que es preveu que entre en vigor a la ciutat el proper dilluns, així com les posteriors.

  El regidor de Neteja, Manuel Cuesta, recordava que a des de l’inici de l’Estat d’Alarma l’Ajuntament va intensificar les tasques de neteja viària als carrers i als edificis públics que s’han mantingut oberts tot aquest temps: les oficines de Policia Local, Serveis Socials i l’edifici central consistorial de la Plaça Major. A més a més també es va aplicar una neteja intensiva en centres educatius i demés edificis municipals clausurats pel coronavirus.

  Amb les modificacions introduïdes pel Govern d’Espanya en l’estat d’alarma s’intensifica el trànsit de persones per diferents espais, i així, explicava Cuesta, «la regidoria de Parcs i Jardins va efectuar tasques de neteja especials a les zones verdes abans que s’obriren, i ara, amb l’arribada de la Fase 1, des de Neteja anem a actuar tot un seguit d’instal·lacions públiques que bé en esta fase o en les següents van a ser utilitzats, bé amb els seus usos habituals o amb altres com el repartiment de mascartes», destacava.

  Estos llocs són els Col·legis Carmelo Ripoll, Martínez Valls, Vicent Gironés, Bonavista, La Solana, Lluis Vives; el Centre d’Educació Especial Vall Blanca; EPA Sant Carles; Museu MAOVA; Oficina de Turisme; Palau de La Vila; Biblioteques Central i de Sant Josep; Punt de Lectura de Sant Rafel; pistes d’atletisme i tennis, velòdrom, i zona de tir amb arc del Poliesportiu; Centre de Menors El Rogle; zona comú del CIM de Sant Rafel; Centre Civic el Llombo; hall de la Casa de Cultura de Sant Rafel; hall i taquilla del Teatre Echegaray; Casa del Parc de les Boles cedida a l’Associació Veïnal de Sant Josep; i local de l’edifici d’Infopolicia del Marc del Mestre Ferrero.

  Cuesta, que explicava que esta neteja intensiva serà efectuada diluint en aigua hipoclorit de sodi i altres productes autoritzats per la Conselleria de Sanitat en la lluita contra el Covi-19, recordava a la ciutadania que «tota precaució és poca davant una situació com la que estem vivint. L’alcalde demanava esta setmana a tota la població que no li pergam el respecte a la malaltia, perquè el covid19 segueix actiu i només complint entre totes i tots les mesures de seguretat podrem seguir avançant el en desconfinament», concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -