12/04/2024 - 14:27
Més

  La Societat de Festers col·labora amb ADIEM

  Altres notícies

  La Junta de Govern de la Societat de Festers d’Ontinyent ha aprovat destinar una recaptació econòmica a l’associació ADIEM, l’Associació per a la defensa i integració dels malalts mentals.

  Aquests diners eixen de la recaptació que fa la Societat de Festers amb motiu de les sancions establertes al Títol Huité del Reglament de l’entitat per l’incompliment per part dels festers o de les Comparses d’allò que s’ha preceptuat en el Reglament de Festes, en els Estatuts de la Societat, així com l’incompliment de les decisions preses en Junta de Govern o en Assemblea General de Socis.

  Es tracta d’un compromís que prové de l’anterior legislatura, pel qual l’import de les sancions s’atorga a una associació benèfica d’Ontinyent. En aquesta ocasió, l’escollida per part de la junta directiva ha estat l’ADIEM.
  L’equip de govern encapçalat pel seu president, Vicent Pla Vaello, es va comprometre a destinar l’import de les sancions a les comparses per incomplir el reglament, a causes benèfiques. En la reunió de la Junta de Govern celebrada el passat 7 de juny, es va plantejar que el donatiu anara destinat a ADIEM, la qual cosa va ser aprovada. “Es tracta d’un compromís adquirit i que s’enmarca dins del pla de responsabilitat social corporativa de l’entitat que estem elaborant” ha manifestat el president.

  Així mateix, la Junta de Govern ha establert que cada any l’import de les sancions siga destinat a una associació benefica diferent.
  L’Associació per a la defensa i integració del malalt mental (ADIEM) és una associació sense ànim de lucre i de caràcter social que va iniciar la seua marxa en 1995. Naix de les inquietuds un grup de familiars de persones amb malaltia mental crònica per donar resposta a les necessitats d’este col·lectiu més enllà del tractament farmacològic i eventualment hospitalari, per tal d’aconseguir una millor integració en la comunitat, alhora que també els propis familiars poguessin rebre el suport necessari.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -