Tres nous fitxatges per a l’Ontinyent 1931 CF

0

L’Ontinyent 1931 CF es mou a passes agegantades pel que fa a la planificació esportiva, i ja compta amb tres nous jugadors que han estat presentats a la seu de la Penya de La Torreta en el Nou Racó del Tirador, apropant així el club als aficionats. Dos dels jugadors que arriben ho fan des del juvenil del desaparegut Ontinyent CF i tindran una oportunitat de seguir la seua carrera a la capital de la Vall d’Albaida, i a les mans d’un tècnic que els coneix perfectament, Roberto Bas; el tercer, ho fa arribat des del juvenil de categoria nacional de l’Alcoyano. El protagonisme de hui ha estat per a Ivelin Popov, Ángel Galán i Martin Nebot.

Ivelin Miroslavov Popov (Bulgària, 19 anys) – en l’esquerra en la foto – és un porter que es va consolidar com a juvenil en l’Ontinyent en les últimes temporades, desenfadat i amb molta seguretat, que li atorga grans reflexos baix pals i contundència en les eixides. Va passar per totes les categories de formació en la FEBO, fins arribar en la temporada 2015/2016 al Sant Rafel. En la següent temporada (16/17) va arribar al juvenil de l’Ontinyent i va formar part contínuament dels entrenaments, fins arribar a la convocatòria com a porter suplent en l’ascens a Vitòria. En la temporada 2017/2018 va estar convocat en els partits de Copa Federació amb el primer equip i, com a curiositat, en el juvenil va materialitzar un gol de falta directa que va sorprendre als rivals i companys en El Clariano. 

Ángel Galán Gramage (Ontinyent, 19 anys) – en la dreta en al foto – és un jugador de zona d’atac que pot actuar tant com a home més avançat com de mitja punta. Es va formar en els seus inicis en la FEBO i el Plus Xàtiva fins cadet de primer any, on es va incorporar al futbol base de l’Alcoyano. En Alcoi ha estat 5 temporades, 2 com a cadet i 3 com a juvenil, fins arribar a la categoria nacional i en la seua estrena com a amateur ha apostat per l’il·lusionant projecte de l’Ontinyent 1931.

Martín Nebot Recatalà (La Vilavella, Castelló, 18 anys) – en el centre en la foto – és un jugador de rereguarda que pot jugar tant de lateral com de central dret. La passada temporada va ser la primera en el juvenil de l’Ontinyent després de passar per les categories de cadet i juvenil del Villarreal CF. En el segon any compartiria equip amb Marc Pomer, en Primer Toque CF de Castelló en Regional Preferent i, com el seu company, es troba en la ciutat ontinyentina per motius d’estudis universitaris i compartiran per segona temporada consecutiva vestidor.

Estos tres joves jugadors es sumen als ja confirmats, i formen una plantilla que ja compta amb 7 integrants: el porter Ivelin Popov, els defenses Martín Nebot i Jorge García, els migcampistes Alberto Osoro i Diego Cambra, i els davanters Marc Pomer i Ángel Galán. La parcel·la tècnica es segueix movent per seguir incorporant jugadors en les properes dates.