Joan Sanchis elegit diputat d’Ontinyent per La Vall Ens Uneix

Joan Sanchis, regidor de Territori de l’Ajuntament d’Ontinyent i membre de La Vall Ens Uneix, serà el diputat representant del partit judicial d’Ontinyent a la Diputació de València en la legislatura que ara comença. Sanchis, que era elegit ahir dimecres per la unanimitat dels 28 regidors i regidores de La Vall Ens Uneix obtinguts a la comarca als últims comicis municipals, compareixia hui en roda de premsa junt a l’alcalde d’Ontinyent i líder de la formació, Jorge Rodríguez, i la també regidora i membre del partit Natalia Enguix.

Jorge Rodríguez felicitava Sanchis i destacava que “estem davant un fet molt important per a la ciutat, perquè va a ser la primera vegada a la història en què tindrem un diputat que només deurà obediència a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida. Comptar amb una marca pròpia ens permetrà defensar els interessos de la ciutat i la comarca sense cap interès partidista”. L’alcalde incidia en què “anem a fer valdre l’agenda d’Ontinyent i La Vall d’Albaida a les institucions superiors, però també anem a fiscalitzar el treball que es realitze i a vetllar perquè continue el canvi que va haver la passada legislatura i que es tracte igual a tots els pobles i les subvencions s’atorguen seguint criteris objectius”, assenyalava.

Joan Sanchis agraïa “el suport massiu dels veïns i veïnes d’Ontinyent i de localitats com El Palomar i Bufali, perquè gràcies a ells i elles hem aconseguit el diputat i ara podrem defensar els seus interessos a València”. El nou diputat comarcal avançava que “anem a treballar per aconseguir les subvencions a que tenim dret als nostres municipis, i també volem ser la corretja de transmissió amb les associacions i empreses perquè obtinguen els màxims beneficis que puguen haver. La nostra vocació es comarcalista i anem a treballar per defensar sempre els interessos especialment d’Ontinyent però també de tota La Vall d’Albaida”, afegia.

Natalia Enguix feia extensiva la felicitació del grup municipal de La Vall Ens Uneix a l’Ajuntament d’Ontinyent i de tot el partit a Sanchis, del que deia que “representarà i defensarà perfectament els interessos de la ciutat i la comarca, i complirà amb els objectius previstos”. El nou diputat, que començarà a exercir com a tal quan es constituisca el proper 20 de juliol la nova corporació de la Diputació de València, es posava a disposició de la ciutadania per rebre els seus suggeriments.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa més control del trànsit i els aparcaments prop del Pou Clar

El grup municipal Compromís per Ontinyent ha proposat aquest dimarts que s’augmente el control del …