728x90px covid-aj-onti-01

Economy Cash col·labora amb el Centre d’Educació Especial Vall Blanca

Economy Cash ha volgut estar al costat del Centre d’Educació Especial Vall Blanca d’Ontinyent durant la celebració de la seua fi de curs 2018/19.

El supermercat ha volgut aportar el seu granet d’arena i ha col·laborat donant tots els articles del sopar de fi de curs que va tindre lloc divendres passat 14 de juny a les instal·lacions del CEE Vall Blanca i en la qual van acudir més de 100 persones entre alumnes, mares i pares i professors/as.

El Centre d’Educació Especial es va fundar en 1987 a Ontinyent i actualment compta amb 40 alumnes distribuïts entre les diferents etapes educatives: atenció primària i atenció ambulatòria, educació Infantil, Primària, Secundària, transició a la vida adulta (16 a 20 anys) i programes formatius de qualificació bàsica.

El CEE Vall Blanca compta amb un equip de 23 professionals entre els quals es troben mestres especialitzats en pedagogia terapèutica, mestres d’audició i llenguatge, tècnics de formació professional, educadors, fisioterapeutes, mestres de música, educació física i un orientador.

A més de l’esmentat sopar que va transcórrer en un ambient festiu, La Vall Blanca durà a terme més activitats per a tancar l’actual curs. Destaca la funció teatral de Mary Poppins que realitzaran en les seues instal·lacions dimecres que ve 19 de juny al matí.

Economy Cash, per part seua, ha tornat a demostrar amb aquesta col·laboració el seu compromís amb la societat en general i amb la població d’Ontinyent en particular. Localitat on se situa la seua seu al costat del supermercat en carrer Font del Brulls, 11, al costat de l’estadi municipal El Clariano.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Bruja Avería i els Electroduendes aterren en Albaida

El llegat del creador de marionetes tan famoses com les de la Bola de Cristal, …