23/07/2024 - 10:03
Més

  L’Olleria ofereix un espai de formació i treball per a emprenedors, autònoms i pymes

  Altres notícies

  L’Ajuntament de l’Olleria posa a la disposició d’autònoms, emprenedors i pymes, no sols de l’Olleria si no també de pobles i comarques veïnes, l’Espai Ideo. Un lloc multidisciplinar, que ofereix un ampli ventall de possibilitats d’acord a les necessitats i interessos de l’usuari. Un dels serveis que ofereix és el de Coworking, “ es tracta d’un espai pensat per a la gent que està començant i encara no necessita tota una oficina per a ell sols. Ací a un preu molt econòmic disposa d’un lloc des d’on poder treballar, a més d’estar en contacte amb altres coworkers”, explica Vicent Albiñana, regidor de Promoció Econòmica. El preu del servei de coworking varia dels 6€ als 30€ depenent de les hores i l’espai que es llogue al mes, i inclou a més d’una zona per poder treballar, llum, aigua, WiFi, un servei de fotocòpies i unes hores d’accés a la sala de reunions, a la de formació i inclús a la d’informàtica.

  L’Espai Ideo disposa també d’altres zones de treball, concretament d’una aula d’informàtica, una sala de reunions multiusos, una de formació i una zona office. “Qualsevol empresa o autònom pot llogar un d’estos espais en un moment determinat perquè vol fer una reunió en clients, presentar un producte, fer formació per als seus treballadors, etc. Estan oberts a qualsevol tipus de necessitat.”, afirma Vicent Albiñana.

  D’altra banda, l’Espai Ideo disposa també d’un Viver d’empreses, amb oficines per a 3 empreses. Com explica Vicent Albiñana: “en estos moments el Viver d’empreses està ple, però a mesura que vagen finalitzant els dos anys de màxim que poden tenir-lo llogat, tornaran a estar disponibles per a tots aquells emprenedors o autònoms que puguen estar interessats”.

  En definitiva, l’Espai Ideo està obert i a la disposició de tots aquells emprenedors, autònoms i pymes, tant de l’Olleria com de les poblacions veïnes, que necessiten un lloc per encetar o consolidar el seu negoci. Per a més informació posar-se en contacte amb l’AODL (planta baixa de l’Ajuntament), cridant al 607 547 643 o a través de adl@lolleria.org.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -