23/07/2024 - 11:18
Més

  ATEVAL Vall d’Albaida oferirà assessorament jurídic en matèria mercantil i digital

  Altres notícies

  ATEVAL Vall d’Albaida ha signat aquest matí un conveni de col·laboració amb l’advocada  Mercantil-digital, Guiomar León Salvatierra, a través del qual totes les empreses associades de ATEVAL Vall d’Albaida podran disposar d’assessorament jurídic gratuït en matèria mercantil i digital, sempre que ho necessiten. L’acte  de la signatura de l’acord ha tingut lloc aquest matí en la Seu de ATEVAL i han sigut presents el president de ATEVAL Vall d’Albaida, Rafa Lurbe; el vicepresident d’ATEVAL Vall d’Albaida, Samuel Gramaje i la lletrada, Guiomar León Salvatierra.

  El servei acordat en aquest conveni amb l’advocada contempla l’atenció de consultes telefòniques i presencials bàsiques, fins i tot examen documental, en tota mena de material en l’àmbit mercantil- digital. El període de col·laboració pactat en l’acord té una duració inicial d’un any, prorrogable per terminis successius d’una anualitat, llevat que alguna de les parts comunicara la seua voluntat de no renovar-lo.

  Segons s’explica en l’acord, l’advocada posarà a la disposició de les empreses associades els seus propis mitjans materials i organització empresarial per a la prestació del servei professional acordat. Un assessorament que prestarà sense estar subjecta a horaris ni altres normes, actuant sota la diligència i atenció pròpia de la seua condició professional.

  Des de ATEVAL Vall d’Albaida, el seu president, Rafael Lurbel, ha volgut destacar “el gran suport que suposa per a les empreses comptar amb un assessor mercantil per a solucionar qualsevol conflicte o dubte derivat de l’activitat empresarial dels nostres associats”, a més de “poder resoldre qüestions legals de caràcter digital, que els permeten continuar avançant i evolucionant en els seus negocis”.

  Per part seua, l’advocada Guiomar León, ha assenyalat que “amb aquest acord s’obri un canal de comunicació directe per a resoldre quants dubtes es generen en la dinàmica habitual de treball dels associats a ATEVAL Vall d’Albaida, en tot el relatiu a l’assessorament mercantil, així com digital, en un moment en què la globalització i els avanços tecnològics han portat de la mà un nou model basat en la digitalització”.

  Sobre Guiomar León Salvatierra

  Llicenciada en Dret per la Universitat Complutense de Madrid, Llicenciada en Criminologia per la Universitat d’Alacant, també compta amb la Diplomatura en Dret Francés per la Université Paris-Sceaux Jean Monnet, Màster en Dret Digital, Tecnologies Emergents i Innovació per l’Il·lustre Col·legi Oficial d’Advocats de Madrid, sent mereixedora del Premi al millor expedient de Màster atorgat per la Mutualitat de l’Advocacia Espanyola en la seua convocatòria 2021-2022

  Guiomar León compta amb més de 20 anys d’experiència. Va iniciar la seua carrera en despatx professional versat en Dret Mercantil, posteriorment va exercir com a advocat-fiscal integrant-se com a personal de l’Administració de Justícia. Va abandonar el Servei Públic pel Sector Privat i, més concretament, per a ser directora de Departament Jurídic “in company”. Hui dia està dedicada a l’exercici de l’advocacia en Despatx Professional.
   
  Guiomar, a més d’exercir davant els Tribunals de Justícia en l’àmbit processal, s’ha especialitzat en l’Assessoria Jurídica a empreses, comptant amb àmplia experiència en Dret Mercantil, Compliance Penal, Protecció de Dades, Propietat Intel·lectual i Industrial, Dret de la Competència, Dret Digital, Intel·ligència Artificial i Ciber-seguretat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -