23/07/2024 - 10:28
Més

  El Conseller d’Economia visita les obres que han invertit 1’6 milions als polígons industrials

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Conseller d’Economia, Rafael Climent, han visitat aquest matí les obres del Pla de Millora de Polígons que s’han executat a Ontinyent comptant amb una inversió de 1’6 milions a càrrec de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

  L’Alcalde i el Conseller, que han visitat els polígons del Pla, Sant Vicent i L’Altet, acompanyats de regidors de la corporació ontinyentina, han coincidit en destacar la importància de la reindustrialització del territori per a generar ocupació estable i de qualitat. Climent ha manifestat “l’important esforç que estem realitzant des de la Conselleria i des de l’IVACE per la reindustrialització del nostre territori per a generar ocupació estable i de qualitat i l’esforç també per modernitzar els nostres polígons i posar-los en valor, de manera que les empreses instal·lades en ells compten amb les infraestructures i comunicacions adequades i necessàries”.

  Jorge Rodríguez, destacava per la seua banda la importància per a la ciutat dels seus polígons industrials, incidint en què “si en un poble de platja inverteixen en elles perquè viuen del turisme, nosaltres hem de fer el mateix amb els polígons per ajudar a la nostra indústria, que és una potent generadora d’ocupació. A Ontinyent apostem per la promoció econòmica des de diverses vessants però tenint sempre en compte importància vital de la nostra indústria, per això agraïm el suport del Govern Valencià al que és un dels nostres eixos d’acció prioritaris”, manifestava.

  El primer edil explicava que entre les diferents obres de millora cofinançades a Ontinyent entre Ajuntament, Diputació i Generalitat, i el Pla de Millora d’inversió públic-privada, s’acabarà amb 5 milions d’euros invertits als polígons en esta legislatura, un esforç conjunt “que era necessari per afavorir una reindustrialització sostenible que ens ajude a crear llocs de treball”, assenyalava.

  El polígon industrial El Pla, amb una superfície de 1.650.000 m2 i 370 empreses instal·lades, ha comptat amb una subvenció de 958.326,56 euros per part de l’IVACE que li han permès fer actuacions com la implantació de vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, millora de la imatge del polígon i de l’enllumenat públic, generació d’energies renovables i la instal·lació de serveis contra incendis. També s’ha implantat un ecoparc, s’han millorat els vials, les zones verdes, la senyalització, el sanejament i el subministrament d’aigua i s’ha creat una web accesible a l’IVACE amb informació del polígon i de les empreses instal·lades.

  El polígon industrial Sant Vicent, amb una superfície de 127.705,60 m2 i 27 empreses instal·lades, compta amb una subvenció de 255.411,20 euros que han permès la instal·lació de vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, millorar la imatge del polígon i l’enllumenat públic i la instal·lació de serveis contra incendis.També s’ha implantat un ecoparc, s’han millorat les zones verdes, la senyalització, el subministrament d’aigua i compta amb nous vials.

  Pel que fa al polígon industrial L’Altet, amb una superfície de 368.255,45 m2 i 43 empreses instal·lades, compta amb vigilància amb CCTV connectat a la Policia Local, carril bici, serveis contra incendis, ecoparc i web amb tota la informació del polígon gràcies a la subvenció de l’IVACE de 358.536,50 euros. També disposa de carril bici, energies renovables, nous vials i ha millorat la seua imatge, l’enllumenat públic, les zones verdes, els vials, la senyalització del polígon i el subministrament d’aigua.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -