La fira de tendes, rock i tapes tornara del 12 al 14 de juny

La Fira de Tendes i Tapes d’Ontinyent ja té data: el cap de setmana del 12 al 14 de juny. L’Ajuntament d’Ontinyent, que organitza aquest esdeveniment a través del Consell Econòmic i Social, publica aquest dijous les bases per a participar en una edició que manté el mateix format emprat als últims anys, als quals el creixement de la xifra de participants i públic ha estat constant. El regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha animat als comerciants i hostelers de la ciutat “a sumar-se i seguir fent entre tots i totes d’Ontinyent una referència també en aquestos sectors. La formula s’ha demostrat vàlida i hem de participar tots per fer-la cada volta més atractiva”.

El regidor recordava que les Fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer es posaren per primera volta en marxa en 2012, per tal d’evitar l’eixida dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes. La Fira de Tendes inclou productes de temporada amb descomptes, promocions i oportunitats “outlet”, i a la de Tapes i Rock es concentren establiments d’hosteleria, bodegues i gastronomia, acompanyats d’actuacions musicals. En 2013 els esdeveniments s’unificaren al marc de la campanya “Ontinyent al Carrer”. L’èxit assolit va fer augmentar significativament els establiments i l’espai destinat a estos esdeveniments a la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls: En 2014 van participar un total de 63 comerços i hostelers que van habilitar uns llocs de venda que van ser visitats per fins a 17.000 persones en tres dies.

La informació per apuntar-se fins al 15 de maig està a l’abast dels establiments a l’oficina de Promoció Econòmica (Carrer Maians, 19, telèfon 962918227) , des d’on va a procedir-se també des d’esta setmana a difondre entre els comerços locals els requisits per participar al projecte “Green Commerce”, emmarcat a la iniciativa europea “Life Plus” de lluita contra el canvi climàtic.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El mercat del dilluns torna al Barranquet

Amb l’arribada de la ‘nova normalitat’ el Mercat del Dilluns torna a la Plaça de …