16/06/2024 - 17:00
Més

  La fira de tendes, rock i tapes tornara del 12 al 14 de juny

  Altres notícies

  La Fira de Tendes i Tapes d’Ontinyent ja té data: el cap de setmana del 12 al 14 de juny. L’Ajuntament d’Ontinyent, que organitza aquest esdeveniment a través del Consell Econòmic i Social, publica aquest dijous les bases per a participar en una edició que manté el mateix format emprat als últims anys, als quals el creixement de la xifra de participants i públic ha estat constant. El regidor de Comerç, Joan Sanchis, ha animat als comerciants i hostelers de la ciutat “a sumar-se i seguir fent entre tots i totes d’Ontinyent una referència també en aquestos sectors. La formula s’ha demostrat vàlida i hem de participar tots per fer-la cada volta més atractiva”.

  El regidor recordava que les Fires de Tapes i Rock i de Tendes al Carrer es posaren per primera volta en marxa en 2012, per tal d’evitar l’eixida dels veïns del municipi cap a altres ciutats i augmentar les vendes. La Fira de Tendes inclou productes de temporada amb descomptes, promocions i oportunitats “outlet”, i a la de Tapes i Rock es concentren establiments d’hosteleria, bodegues i gastronomia, acompanyats d’actuacions musicals. En 2013 els esdeveniments s’unificaren al marc de la campanya “Ontinyent al Carrer”. L’èxit assolit va fer augmentar significativament els establiments i l’espai destinat a estos esdeveniments a la Plaça de Sant Domingo i el Carrer Martínez Valls: En 2014 van participar un total de 63 comerços i hostelers que van habilitar uns llocs de venda que van ser visitats per fins a 17.000 persones en tres dies.

  La informació per apuntar-se fins al 15 de maig està a l’abast dels establiments a l’oficina de Promoció Econòmica (Carrer Maians, 19, telèfon 962918227) , des d’on va a procedir-se també des d’esta setmana a difondre entre els comerços locals els requisits per participar al projecte “Green Commerce”, emmarcat a la iniciativa europea “Life Plus” de lluita contra el canvi climàtic.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -