25/04/2024 - 11:28
Més

    El conseller, Luis Santamaría, afirma que el PP és l’únic partit que defensa les senyes d’identitat

    Altres notícies

    “El PP és l’únic partit que defensa les senyes d’identitat dels valencians”. Aquesta és la ferma conclusió de la trobada sectorial que va celebrar el Partit Popular dilluns a Ontinyent i en què va participar com a ponent Luis Santamaría, conseller de Justícia i Governació, que va estar acompanyat pel president local del PP, José Luis Climent, i el candidat a l’alcaldia pels populars, Filiberto Tortosa, qui van agrair l’assistència del conseller així com el treball que el PP valencià realitza en la defensa de les senyes d’identitat que ens uneixen com a poble.

    Davant d’un saló abarrotat per integrants de moviments associatius de les nostres festes, així com de les penyes taurines, Luis Santamaría va centrar la seva intervenció en l’explicació de la Llei de senyals d’identitat. El conseller ha destacat que “en els pròxims dies el PP declararà les festes de moros i cristians Bé de Rellevància Local, una aprovació necessària per a la posterior declaració de les festes de Moros i Cristians com a Patrimoni de la Humanitat, amb la qual cosa s’aconseguiria una major protecció les mateixes.

    Santamaría també s’ha referit a la regulació per als festejos taurins mitjançant el decret de Festes al Bou al carrer aprovat pels populars, en el qual s’han simplificat els tràmits administratius, sempre preservant la total seguretat de les celebracions, en el cas d’Ontinyent el bou en corda. A més ha explicat que “la Llei de senyals d’identitat aprovada pel PP persegueix identificar-nos com a poble i que precisament el que diferencia al Partit Popular de la resta de formacions polítiques és el nostre ferm compromís amb aquesta terra i amb les defensa de les nostres senyes d’identitat”.

    Durant la seva intervenció, el conseller de Justícia i Governació ha insistit que “és molt important la cita electoral del proper 24 de maig, perquè la identitat dels valencians està en risc. No som un partit que depengui de Madrid, els valencians volem ser nosaltres mateixos i per ser-ho hem de saber cap a on anem i saber les coses que ens identifiquen com a poble i això és precisament el que reflecteix i protegeix la llei de senyals d’identitat que ha aprovat el PP “.

    Luis Santamaría ha afirmat que “el Partit popular és l’opció fiable que millor defensa, dins i fora de les nostres fronteres, els interessos de tots els valencians, en clara al·lusió a la indefinició que mostra en tots aquests temes com el dels bous el PSOE o COMPROMÍS o la negativa a les celebracions taurines per part d’EU”.

    Filiberto Tortosa, va agrair la presència del conseller, i va assegurar que “els populars defensem sense complexos els interessos dels valencians, perquè ens sentim orgullosos de ser valencians, i per això defensem la nostra cultura, la nostra història, les nostres tradicions i les nostres senyes d’identitat “. Referent a això, el candidat del PP a l’alcaldia d’Ontinyent ha afirmat que “les festes i els festejos taurins tenen el suport incondicional del PP davant la indefinició dels partits d’esquerra”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -