30/05/2024 - 13:56
Més

  El director general de Industria visita la sede de AITEX

  Altres notícies

  El director general d’Indústria, D.Joaquín Rius Casanova, ha visitat aquest matí les instal · lacions de l’Institut Tecnològic Tèxtil, AITEX, on ha estat rebut pel vicepresident d’AITEX, D. Rafael Pascual Bernabeu, el director general, Vicent Blanes i el secretari general d’ATEVAL, José Serna.
  En aquest encontre el vicepresident d’AITEX, Rafael Bernabeu, ha destacat la capacitat del sector tèxtil per reinventar-se en períodes difícils oferint al mercat productes tèxtils amb un alt valor afegit tant en qualitat com en imatge de marca.Director-general-industria-visita-aitex

  D’altra banda el director general d’Indústria, D.Joaquín Rius Casanova ha destacat la capacitat d’AITEX per donar suport a les empreses tèxtils en l’aplicació de línies d’I + D i innovació. A més ha indicat que l’administració oferirà serveis de consultoria estratègica als instituts tecnològics per fomentar el suport a les noves empreses i orientar en l’àmbit internacional i en nous mercats potencials.

  La visita ha inclòs un recorregut per les instal · lacions de AITEX en què han pogut conèixer els laboratoris i plantes experimentals que disposa l’Institut, així com conèixer de primera mà els projectes de desenvolupament d’I + D en què treballa l’Institut actualment.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -