22/05/2024 - 6:44
Més

  El PP de Castelló de Rugat rebutja destinar el seu sou a ajudar als aturats

  Altres notícies

  Finalment Jose Miguel Barranca mantindrà els seus 16.800 € anuals per 4 hores diàries de treball com a Alcalde de Castelló de Rugat. Açò ha estat possible després que el grup municipal popular, que va mostrar les seues divergències als pressupostos municipals de 2013 (dos d’ells no van votar a favor), s’haja unit per votar en contra de la creació del Pla Municipal d’ajuda al aturat i de Promoció Econòmica que els Socialistes de Castelló proposaven finançar amb els diners del sou de l’alcalde.

  En un Ple prou tens, el portaveu socialista, Antonio Esquinas, argumentava la presentació d’aquesta moció basant-se en “la tragèdia per a les famílies que suposa l’atur al nostre poble, la ruïna econòmica del nostre Ajuntament i la ineficàcia i inoperància de Jose Miguel Barranca com alliberat”. A pesar de que els 6 regidors del PP han votat en contra de la moció, cap d’ells, ni el propi Barranca, han desmentit els arguments citats per Antonio Esquinas per la qual cosa el socialistes entenen que “ells saben que la moció era correcta però han preferit beneficiar al president del seu partit que mirar pel seu poble”.

  Passat aquest punt de l’ordre del dia i ja en “Precs i Preguntes” el Grup Socialista de Castelló de Rugat ha plantejat diferents preguntes respecte el dia a dia de l’Ajuntament com es habitual en el plens ordinaris. Ací s’ha viscut el moment de mes tensió del Ple ja que l’Alcalde contestava pràcticament amb monosíl·labs i amb menyspreu, el que alguns dels assistents al Ple han qualificat de “vergonya aliena” per l’actitud del primer edil, que semblava interessada en acabar la sessió el mes prompte possible.

  Antonio Esquinas ha declarat “Les actituts poc democratiques de l’Alcalde no ens sorprenen i mostren clarament que no esta a l’altura del carrec que ocupa”. Respecte a la moció refusada ha comentat “haguera estat be que algú haguera explicat perquè els regidors del PP creuen que es mes important que Barranca cobre quasi 17.000 euros que ajudar als aturats del poble. La dreta sempre fica l’economia pròpia per damunt del poble, i això es pot veure a Castelló de Rugat, a la Generalitat Valenciana i al Govern Central” conclou el portaveu socialista.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -