19/04/2024 - 8:08
Més

    Compromís expressa la seua intenció de treballar per generar ocupació a Ontinyent

    Altres notícies

    El portaveu de Compromís, Joan Gilabert, apuntava a la roda de premsa que cal recordar al Govern valencià del PP que per començar a reactivar l’economia caldria que pagaren tot el que deuen a administracions, empreses, autònoms i entitats i que a més a més que no retallen en educació. Respecte al govern d’Espanya, també del PP, reclamava que no retallen les competències en promoció econòmica i que no limiten la contractació ni la inversió als ajuntaments que tenen els comptes sanejats, com el cas d’Ontinyent.

    Gilabert expressava que les propostes que el PP de Filiberto Tortosa llança als mitjans de comunicació en aquesta materia (exposició i venda de productes locals al palau de la Vila, Bonificacions fiscals a noves empreses o reactivar la ciutat del transport) moltes d’elles ja estan aplicant i d’altres no son viables. Així mateix, considerava que fer propostes poc rigoroses i amb l’únic objectiu del partidisme polític no es el que hui en dia necessita la ciutat.

    També afegia que “a Compromís ens preocupa i molt el futur de la ciutat, tota aportació rigorosa és benvinguda, creiem necessari un nou impuls al pla Reactiva, són moltes les iniciatives que en matèria de foment d’activitat s’estan fent, però mai són prou amb les dades de desocupació que mantenim”. Continuava dient que “en això estem treballant i escoltant a totes les persones i entitats que aporten propostes”.

    El portaveu de Compromís afirmava: “Creiem que el gran repte que tenim com a ciutat és fomentar nova activitat econòmica que cree ocupació i no és un repte per fer partidisme i demagògia, és un repte al que tots deuríem aportar el millor de nosaltres”.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -