IniciEconomiaEmpreses i comerçosTorró: “Apostem per una indústria competitiva que fomente el camí traçat per...

Torró: “Apostem per una indústria competitiva que fomente el camí traçat per Europa respecte a la transició ecològica justa i digital”

La secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Consum, Rebeca Torró, ha destacat “l’aposta de la Conselleria d’Economia per una indústria competitiva que fomente el camí traçat per Europa respecte a la transició ecològica justa i la transició digital”.

Torró ha fet aquestes declaracions a Ontinyent, en la seu de l’Associació d’Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana, Ateval, on ha presentat junt a la directora general d’Industria, Energia i Mines, Empar Martínez, i el president d’Ateval, José Serna, un conveni enmarcat dins de les ajudes a sectors productius de la Comunitat Valenciana que compta amb una dotació de 100.000 euros”.

Per a la secretària autonómica aquest conveni “ és una mostra de que en la Conselleria “continuem apostant perquè les nostres empreses siguen competitives en la fabricació de material sanitari després de la demostració de la seua resiliència i capacitat d’adaptació en la pandèmia”.

“Continuarem al costat dels sectors productius- ha continuat- perquè la fabricació de material sanitari no siga circumstancial sinó que puga ser constant al llarg del temps”.

Així mateix ha destacat que les empreses de la Comunitat “han de donar resposta al nou model de producció i de consum i nosaltres continuarem agafats de la mà perquè la indústria valenciana siga capdavantera”.

Durant la presentació, Torró ha recordat que la Generalitat té com a objectiu que la Comunitat Valenciana avance cap a un model econòmic basat en el coneixement, la innovació, l’obertura i la connexió amb l’exterior, articulat sobre el principì de sostenibilitat, tant ambiental com productiva i social.

“Per aquest motiu, una de les línies estratègiques de la Conselleria d’Economia Sostenible és l’impuls del procés de reindustrialització. aquesta empenta està dissenyada dins del Pla Estratègic de la Indústria Valenciana (PEIV), on es recull una línia nominativa de 500.00 euros per donar suport a accions singulars desenvolupades per associacions empresarials vinculades a la indústria”, ha explicat.

Conveni ATEVAL

Dins d’aquesta subvenció s’enmarca el conveni presentat a ATEVAL pel qual l’associació executarà accions diferenciades en dos eixos. el primer, d’orientació a empreses, amb iniciatives com la plataforma www.productosemergencia.com, un pla estratègic de marketing i comercial d’adaptació del textil valencià al sector textil sanitari i EPIS i diversos estudis sobre innovació tecnològica.

La resta de la subvenció es dedicarà a l’eix de la reactivació amb un pla per reactivar el consum del tèxtil valencià acord als nous hàbits de compra i activitats de promoció de l’economia circular en el sector.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular