Ajuntament de l'Olleria

Pla l’Olleria R-Activa per a empreses i nous emprenedors

L’Ajuntament de l’Olleria, a través de la regidoria de Promoció Econòmica ha presentat este matí el Pla R-Activa 2016. Un pla pioner a l’Olleria destinat a ajudar a empreses i nous emprenedors, perquè fomenten l’ocupació i la creació de noves empreses. Com ha explicat Vicent Albiñana, regidor de Promoció Econòmica “és la primera vegada que l’Ajuntament de l’Olleria destina una partida específica del seu pressupost per ajudar directament els empresaris i emprenedors a crear ocupació i a dinamitzar l’activitat econòmica de la localitat. Un fet que considerem que és molt important i beneficiós per al nostre poble”.
El pla R-Activa el conformen tres programes amb diferents ajudes i destinataris.
 Programa Emplea
L’objectiu és ajudar a les empreses a crear nous llocs de treball. Per cada persona contractada, que complisca els requisits establerts en les bases, podran obtindre una subvenció d’entre 500 i 700 €.
 Programa Emprén
El programa emprén té com a objectiu la creació de noves empreses a l’Olleria, “volem animar a les empreses que estan pensant a instal·lar-se en el nostre poble a què ho facen. I per això, podem donar-los una ajuda màxima de fins a 1.500 €, que els poden vindre molt bé per a començar”, ha explicat Vicent Albiñana.
Les empreses interessades han de presentar la seua proposta amb un pla d’empresa i de viabilitat a l’Agència de desenvolupament local de l’Olleria (aodl). Les propostes seran estudiades, segons la baremació establerta a les bases, en funció de la qual s’establirà l’ajuda.
 Programa Innova
Pretén donar suport a la innovació, modernització i millora de les empreses de l’Olleria, com ha explicat el regidor de Promoció econòmica, i per això a este programa es poden acollir hostalers, emprenedors, comerços, microempreses, etc. de menys de 5 treballadors. L’ajuda és com a màxim de 1.000 € i els projectes a finançar van des de l’eficiència energètica, reforma en el local, inversions en equipament especialitzat, innovació i ús de les noves tecnologies, etc.

Per a més informació es pot consultar la pàgina http://www.lolleria.portalemp.com en l’apartat d’ajudes a nous emprenedores o directament preguntant a l’aodl (planta baixa de l’Ajuntament de l’Olleria).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TVDigitalOntinyent

TVDigitalOntinyent
Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Lesnoticies d'Ontinyent a Televisió Digital Ontinyent

També pot interessar-te

Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials …