L’alcalde d’Ontinyent convida al President de la Generalitat al IX Congres Nacional de Bou en Corda i Moros i Cristians

0

Jorge Rodríguez rep Alberto Fabra al stand d’Ontinyent a FITUR acompanyat pel primer tinent d’alcalde, Josep Francés, i el regidor de Turisme, Joan Sanchis

Representants institucionals, empresarials i del món de la festa es bolquen amb la presentació del vídeo promocional del congrés

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha convidat oficialment al President de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, a assistir enguany al IX Congreso Nacional de Toro de Cuerda de Ontinyent 2012, i a les festes de Moros i Cristians de la ciutat. Fabra, que visitava aquest matí el stand d’Ontinyent a FITUR acompanyat de la Consellera de Turisme, Cultura i Esports, Lola Johnson, recolzava amb la seua presència l’oferta que Ontinyent promociona enguany a la fira turística més important de l’Estat.

El stand ontinyentí, al qual Jorge Rodríguez estava acompanyat en tot moment pel primer tinent d’alcalde, Josep Francés, i el regidor de Turisme, Joan Sanchis, rebia al llarg del dia moltes altres visites de representants institucionals, empresarials, del món de la festa i professionals del sector del turisme. De fet, el vídeo promocional del IX Congreso Nacional de Toro de Cuerda de Ontinyent 2012 –presentat, junt al congrés en sí, per Jorge Rodríguez i el President de Bou i Corda, Fernando Gil- s’ha projectat comptant no sols amb la presència de Fabra i Johnson, sinó també del President de la Diputació de València, Alfonso Rus; el President i Vicepresident de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, Toni Morales i Javier Reig; des de COEVAL el seu President, Rafa Pla, junt a Manuel Reig; empresaris i hostelers com Teodoro Mora, Fernando Esteve o Luis Martínez, i diversos membres de l’associació Bou i Corda.


Els assistents han coincidit en expressar la seua satisfacció per la qualitat del vídeo, elaborat per l’ajuntament d’Ontinyent i que tots han coincidit a valorar com “un gran treball de promoció, molt dinàmic i de potents arguments”. Cal destacar també el gran èxit dels mocadors promocionals del IX Congreso Nacional de Toro de Cuerda de Ontinyent 2012 amb els que eren obsequiats els visitants al stand d’Ontinyent. El primer en posar-se un d’estos mocadors per recolzar el congrés era el President del Consell, Alberto Fabra, seguint el seu exemple la resta dels assistents a la presentació del vídeo i també altres personalitats presents a FITUR, com per exemple la Presidenta del Govern de Navarra Yolanda Barcina.

Al seu discurs en l’acte, l’alcalde, Jorge Rodríguez, ha destacat que “Fitur és una oportunitat per a obrir Ontinyent al món, i tot que el turisme no és a hores d’ara no es una activitat fonamental a la ciutat, cal treballar per potenciar-lo ja que s’ha de potenciar la diversificació de l’economia local per fer front als reptes del futur”.

Per la seua banda, el primer tinent d’alcalde, Josep Francés, ha valorat molt positivament “l’impacte econòmic que esperem va a tenir el congrés i la resta de celebracions de festes de la Puríssima”, i ha sostingut que “el Govern d’Ontinyent està capficat en aconseguir que noves activitats econòmiques vinculades al turisme vagen tenint major pes a l’economia local”.

Jorge Rodríguez agraïa de manera especial el suport que han donat a Ontinyent en FITUR els empresaris i hostelers locals, incidint en que “hem aconseguit que tots s’hagen implicat en promoure la ciutat a FITUR d’una manera unida, que era un dels nostres objectius, que tots i totes puguen col•laborar en la promoció de la ciutat”. L’alcalde d’Ontinyent posava també de relleu que “esdeveniments com un congrés nacional d’estes característiques permetran que la ciutat estiga en boca de tots”.

Cal destacar que en la jornada d’ahir dimecres va tenir lloc un encontre a Madrid entre empresaris, hostelers i autoritats municipals d’Ontinyent, de cara a coordinar la presentació que ha tingut lloc hui, encontre que servia per culminar un treball previ a esta cita al qual s’ha estat treballant conjuntament durant els últims mesos.

 

Publicitat