29/03/2024 - 1:02
Més

    El president de la Generalitat Valenciana visita l’estand la Mancomuntiat de Municipis de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    Tortosa: “la Vall d’Albaida té un gran potencial turístic per descobrir”

    • Dia de la Comunitat Valenciana en Fitur
    • La Vall d’Albaida centre d’atenció de la Generalitat
    • La comarca es promociona com a destí d’interior

    El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Filiberto Tortosa, ha afirmat que: “comptar amb el suport i recolzament de les entitats publiques i privades per a la promoció i difusió de la comarca es fonamental “ ha continuat: “la unió entre els dos sector aporta major projecció turística i prosperitat a la comarca ”.

    Tortosa ha subratllat, durant la visita que ha realitzat el president de la Generalitat a l’estand de la Mancomunitat que: “en els 5 dies que dura la fira, la Nostra Comarca esta present en Fitur amb l’objectiu de donar a conèixer el gran potencial turístic de la nostra comarca i Fitur és la ferramenta més potent per a la difusió i promoció del destí i dels productes turístics”.

    El president ha explicat que: “la comarca de la Vall d’Albaida té gran potencial turístic i fitur és la finestra oberta al món  per a donar a conèixer tots els atractius turístics , al temps que ha agrait el suport tant de la Generalitat Valenciana com de la Diputació en la difusió i promoció dels recursos turístics comarcals”.

    Per la seua part el Conseller de Turisme de la Mancomuntiat, Juan Puchades, ha vullgut resaltar la bona acollida que estan tenint els tres productes turístics que la Mancomunitat ha dissenyat per aquesta ocassió tant el programa d’Obrim les Portes de la Vall  com el catàteg de Moros i Cristians i els paquets turístics de la comarca.

    Durant la jornada de hui, 19 de gener, el President de la Generalitat, el Molt Honorable Sr. Alberto Fabra Part, i la Consellera de Turisme, l’Honorable Sra. Lola Johson han visitat el estand de la Mancomunitat . El president de la Generalitat ha mostrat  gran satisfacció per la participació de la Mancomunitat en aquesta edició 2012 i ha manifestat el seu interès en impulsar el turisme de la Vall d’Albaida.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -