728×90 caixa onti estiu
Home > Política > Torró: “L’oficina comarcal de la Diputació a Ontinyent s’brirà enguany”

Torró: “L’oficina comarcal de la Diputació a Ontinyent s’brirà enguany”

Rebeca Torró, vicepresidenta i responsable d’Hisenda de la Diputació de València, ha desmentit rotundament les manifestacions que, des de La Vall ens Uneix, s’han fet sobre l’oficina comarcal de la institució provincial a Ontinyent.

Per a Rebeca Torró: “És fals que els tràmits sobre la nova oficina de Gestió Tributària estigueren avançats fa un any. De fet, quan assumisc l’àrea d’Hisenda se m’informa que no hi ha hagut cap intenció formal ni proposta per escrit”.

És en eixe moment quan, segons Torró, s’encomana a Gestió Tributària que accelere els tràmits i es faça un estudi- des dels serveis de patrimoni i projectes tècnics de la Dipùtació- perquè determinen la viabilitat respecte  a local, característiques i ubicació.

Aprofitant que l’empresa pública EGEVASA, depenent majoritàriament de la Diputació, formalitza un contracte d’arrendament d’un local al carrer Major d’Ontinyent en agost de 2018, es proposa que l’oficina es compartisca amb Gestió Tributària “per aprofitar economies d’escala i donar millor servei al contribuent”, ha assenyalat la responsable de l’àrea d’Hisenda.

Com que se li assigna consignació pressupostària per a 2019, els informes tècnics són finalment favorables. El projecte sobre la subrogació de l’oficina d’EGEVASA per part de Gestió Tributària està previst que s’informe en la pròxima comissió d’Hisenda de la Diputació de València. Posteriorment, es realitzaran les obres d’adeqüació i se li assignarà un total de 4 persones que atendran els ciutadans d’Ontinyent.

TORRÓ:“A ENGUIX LI ESCRIUEN LES NOTES DE PREMSA I ES NOTA” 

La secretària local del PSPV-PSOE d’Ontinyent ha volgut també deixar clar que “Natàlia Enguix hauria de contrastar millor la informació i no fiar-se de qui li escriu les notes de premsa i qui posa en boca d’ella acusacions que no són certes, com ara la del bloqueig de l’oficina comarcal de Gestió Tributària de la Diputació”.

Per a Torró, a algú li traeix el subconscient quan Enguix afirma “cuando nos fuimos de la Diputación”. Torró recorda que “és molt difícil que Enguix estiguera al corrent d’estos temes quan només era la que li duia l’agenda al president”. La vicepresidenta de la Diputació s’ha preguntat també si cal recordar els motius pels quals “se fueron de la Diputación”.

Per últim, Rebeca Torró s’ha mostrat sorpresa respecte a estes declaracions de Natàlia Enguix ja que “este mateix dilluns, durant la presentació del nostre programa electoral, ja vaig anunciar que l’oficina comarcal de Gestió Tributària de la Diputació s’obriria enguany”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP reclama un bon servei del bus urbà

Segons el PP d’Ontinyent “L’autobús urbà segueix d’actualitat després de la presentació en societat i …