El tercer pla d’ocupació d’Ontinyent rehabilita els murs del perímetre del Pont Vell

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a rehabilitar els murs del perímetre del Pont Vell amb el III Pla d’Ocupació Local recentment posat en marxa pel govern ontinyentí. Els treballs estan sent coordinats per la regidoria d’Obres, des d’on el regidor Manuel Cuesta destacava que els treballs, que donen continuïtat a les millores realitzades a l’adjacent esplanada de Tortosa i Delgado, “son un pas més en la renovació d’una imatge d’esta zona on els veïns venien demanant una actuació, i que ha experimentat un canvi importantíssim respecte a com estava fins fa un any”, assenyalava.

En concret, s’està actuant sobre el mur situat en el perímetre de l’esplanada de Tortosa i Delgado, on s’estan fent treballs de demolició de blocs de formigó en mal estat que donava a l’esplanada i del muret de maó massís situat a sobre de la barana de pedra del pont. A més, es neteja el mur de maçoneria per la part exterior del recinte, vista des del riu, i es col·locarà una barana metàl·lica per proporcionar un visió del Pont Vell des de l’interior del recinte. Per al projecte estan utilitzant-se materials com pedra de pedrera o maó massís antic, per tal de respectar l’estètica i les característiques històriques del pont.

Manuel Cuesta destacava “el gran treball fet pels alumnes de l’escola taller que va fer l’actuació de l’esplanada de Tortosa i Delgado, una important intervenció en aquest espai recreatiu, d’esplai i de pàrking finançada amb 300.000 euros per l’Ajuntament i el SERVEF, que havia estat demanada per la ciutadania a través d’Ontinyent Participa”. Ara, afegia Cuesta, “fem un pas més en la millora de la imatge d’esta zona aprofitant el Pla d’Ocupació, que ens serveix per donar treball amb salaris dignes a persones de sectors castigats per la desocupació, al torn que fem intervencions que milloren la ciutat, com és aquesta”, manifestava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …