La doctora Anna Lluch participarà en l’obertura del curs al Campus d’Ontinyent

La científica, investigadora i metgessa Anna Lluch, considerada com la millor especialista d’Espanya en Oncologia Mèdica, assistirà el proper dilluns 17 d’octubre com a conferenciant a l’acte solemne d’Obertura Oficial del Curs Acadèmic de la Universitat de València 2016/2017 al Campus d’Ontinyent.

La doctora Anna Lluch, de 67 anys, actual cap del servei d’Hematologia i Oncología de l’Hospital Clínic de València i catedrática de Medicina en la Universitat de València, és pionera en la investigació de nous tractaments contra el cáncer de mama, i autora de més de 200 articles científics en revistes nacionals i internacionals. A la seua trajectòria de més de 40 anys al món de la medicina ha obtingut nombrosos premis, sent el més significatiu l’Alta Distinció de la Generalitat Valenciana al Mèrit Científic en 2010. En 2014 va ser elegida com la millor especialista d’Espanya en Oncologia Mèdica segons un estudi que va recabar l’opinió de 2399 metges, infermers, associacions de pacients i periodistes de tot l’estat.

L’Alcalde d’Ontinyent i President de la Fundació Campus Ontinyent, Jorge Rodríguez, assenyalava que Anna Lluch “és una ponent d’altíssim nivell i tota una referència en el món de l’oncologia. A més ens sentim afortunats de poder comptar amb ella en un dia que va a ser molt important, perquè a més a la Fundació Universitària aprovarem en presència del rector Esteban Morcillo el conveni per a la implantació de la titulació d’infermeria en el nostre Campus en el curs 2017/2018”, destacava l’alcalde.

Lluch participarà a l’acte d’inici del curs acadèmic 2016/2017 amb la xerrada “Creant Valor, Investigació i Desenvolupament. Medicina personalitzada per al càncer”. L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 12:00 del migdia, comptant-se també amb les intervencions de l’Alcalde i el mateix Esteban Morcillo, al qual Jorge Rodríguez ha agraït “el seu treball i implicació per fer avançar any rere any els estudis universitaris a la nostra ciutat”.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, ha destacat “l’oportunitat que suposa comptar amb una personalitat al món de la medicina de la talla d’Anna Lluch. El càncer és una malaltia que directa o indirectament ens acaba afectant a totes i tots, i de segur que la conferencia de la doctora Lluch va a ser d’un gran interès tant per a l’alumnat del Campus com per al públic en general, que com sempre també podrà acudir a esta conferencia inaugural”, recordava.

La intervenció d’Anna Lluch dona continuïtat a la línia encetada als últims anys en la qual es compta amb destacats ponents per a l’inici del curs universitari, com ara l’ex secretari d’Estat d’Economia José Manuel Campa, el catedràtic de Filosofia del Dret i Política Javier de Lucas i el guanyador del premi Planeta Fernando Delgado, el Periodista Iñaki Gabilondo i Julián García Candau.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Educació i Ajuntament d’Ontinyent crearan una comissió d’estudi sobre l’EOI d’Ontinyent

El director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, s’ha reunit per …