Jorge Rodríguez felicita Mavi Mestre per la seua elecció com a rectora de la UV

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha felicitat a Mavi Mestre per la seua elecció com a rectora de la Universitat de València (UV) al procés electoral que concloïa ahir.

Rodríguez destacava que amb aquest nomenament, “estem de doble enhorabona, per una banda perquè després de cinc segles d’història de la Universitat Mavi Mestre es converteix en la primera dona elegida com a rectora, i per altra perquè Mestre sempre ha estat vinculada molt al Campus d’Ontinyent treballant per aconseguir, entre altres coses, la implantació dels graus de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Infermeria”.

Rodríguez, que també és president de la Fundació Universitària Campus Ontinyent, recordava que la nova rectora també forma part d’aquesta fundació com a patrona permanent en representació de la UV, i que havia estat part de l’equip de l’anterior rector, Esteban Morcillo, durant el mandat del qual l’aposta de la Universitat de València pel Campus d’Ontinyent es va incrementar significativament.

Mavi Mestre, catedràtica de Psicologia Bàsica, ja es va convertir en 2002 en la primera degana de la Facultat de Psicologia, guanyant ara la segona i definitiva volta de les eleccions al rectorat per 6 punts de diferencia (52,98 % del vot ponderat enfront del 47,02 % de Vicent Martínez, catedràtic d’Astronomia).

Cap universitat pública de la Comunitat Valenciana havia estat mai dirigida per una dona. Mestre serà la cinquena dona en liderar una de les 50 universitats públiques espanyoles en l’actualitat, junt a les rectores de les Universitats de Granada, Huelva, Autònoma de Barcelona i Universitat del País Basc.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aclariment de la Generalitat sobre les retallades de l’EOI Ontinyent

Des de la Generalitat es demana que no es facen acusacions infundades sobre fets que …