23/07/2024 - 10:34
Més

  L’humorista Pablo de los Reyes participa al Circuit Café Teatre d’Ontinyent

  Altres notícies

  El IV Circuit Café Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari” continua la seua activitat aquest dijous amb el reconegut còmic Pablo de los Reyes. A partir de les 23:00 hores el restaurant Nou Tendur serà l’escenari que acollirà a aquest humorista que ha actuat en nombroses sales i participat en programes de ràdio i televisió com Paramount Comedy o “En el Aire” d’Andreu Buenafuente.

  El circuit celebrarà 8 espectacles gratuïts a diferents restaurants locals fins al 24 de maig. A més, la programació culminarà el 14 de juny a les 22:30 hores amb l’actuació de Luis Piedrahita al Teatre Echegaray. Els restaurants que acullen les actuacions comptaran amb menús i ofertes especials, així com el sorteig entre la clientela de dues entrades per assistir a la clausura a l’Echegaray.

  El regidor de Cultura, Àlex Borell declarava que “les dues cites anteriors del Circuit Café Teatre ens han permès gaudir d’una estona molt divertida”, per això animava a tota la ciutadania “a aprofitar aquesta oportunitat per a riure amb un espectacle que de segur serà molt divertit i estarà a l’altura dels anteriors”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -