21/07/2024 - 0:54
Més

  Estudiants de Màster en arquitectura agafen Ontinyent com a base per a un treball

  Altres notícies

  Un grup d’alumnes i professors del Máster en d’Arquitectura Avançada, Paisatge, Urbanisme i Disseny de de la Universitat Politècnica de València treballaran enguany sobre Ontinyent en l’assignatura “Taller de projectes de territori, urbanisme i paisatge”. Es tracta d’un grup reduït d’uns 10 estudiants, amb la formació prèvia d’arquitectes, procedents de diversos països com Equador, Xile, República Dominicana o Espanya, que hui dimarts s’han reunit amb el regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, en la primera presa de contacte amb la ciutat.

  Peris, que estava acompanyat per l’arquitecte municipal, feia en la reunió un primer esbós sobre la situació urbanística del municipi i els objectius de l’actuació de l’Ajuntament, i anunciava la signatura d’un conveni amb entre el consistori i la UPV per a que els continguts dels treballs puguen ser explicats i exposats en Ontinyent a la finalització del curs.

  A més de recórrer algunes àrees del municipi (Pou Clar, àrees del disseminat, Santa Anna, Polígon industrial, La Vila-Clariano-Cantereria, zones urbanes centrals històriques i contemporànies, etc) els estudiants aprofitaven per visitar alguns edificis com el Palau de la Vila o el Centre cultural Caixa Ontinyent, entre d’altres. Al llarg del curs està previst que es realitzen altres activitats de discussió sobre els treballs del alumnes.

  Jaime Peris valorava molt positivament la iniciativa, “ja que està plantejada amb l’objectiu d’entendre que els projectes no poden realitzar-se des d’un marc acadèmic extern, sinó amb una vinculació i verificació directa amb la realitat social dels municipis. Estos estudiants van a plantejar els seus treball des d’aquest contacte directe amb Ontinyent, i estem segurs que els treballs que van realitzar poden ser d’interès i utilitat”, destacava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -