Ontinyent completa la remodelació dels vestidors del poliesportiu amb el Pla d’Inversions Productives de la Diputació

0

Els vestidors femenins havien estat renovats amb fons de “Ontinyent Participa” però els masculins es mantenien sense canvis des de 1968.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat hui les obres d’adequació i remodelació de l’interior dels vestuaris d’homes de l’edifici situat al costat de la piscina del poliesportiu. Es tracta d’una actuació pressupostada en 220.000 euros, finançats per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Productives, que permet completar l’actuació realitzada als vestidors femenins amb fons de “Ontinyent Participa 2014”, on va estar una de les mes demandades per la ciutadania.

Les obres eren visitades hui per l’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat dels regidors coordinadors de Territori, Rebeca Torró, i Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis. L’alcalde destacava que “amb aquesta actuació tornem a mostrar que la nostra aposta per la regeneració democràtica i la participació no queda sols en paraules, i per altra fem un nou pas endavant perquè Ontinyent siga una ciutat esportiva i la gent puga gaudir cada vegada més i millor del nostre poliesportiu”.

Rebeca Torró explicava que des que es van construir a l’any 1968, “els vestuaris situats en la planta baixa, no havia patit cap modificació ni millora, estava tot d’origen. La ciutadania ja va demanar que férem reformes a través de Ontinyent Participa 2014 i així les vam fer realitat amb fons municipals. El nostre alcalde, Jorge Rodríguez, ja va avançar que no anàvem a deixar de la mà les obres dels vestidors masculins, i ara gràcies a l’ajuda de la Diputació anem a poder completar les reformes en unes obres que tenen un termini d’execució de 5 mesos i que per tant esperem tenir a punt per a l’estiu”, explicava.

En concret, les obres comportaran que millora de la distribució, l’aïllament, l’accessibilitat i la qualitat de les instal·lacions, tot augmentant el nombre de les dotacions de dutxes, vàters, lavabos, dutxes accessibles i incorporant un servei de taquilles individualitzades.

També és millorarà l’aïllament tèrmic de l’espai interior per la substitució de les carpinteries actuals i, la millora de la qualitat dels murs de tancament. Es redistribuiran els espais fent-los més funcionals, amplis, diàfans i accessibles, i s’obtindrà una major lluminositat augmentant la dimensió dels buits a l’exterior. A més a més, es millorarà la qualitat de la calefacció, circuits d’aigua freda i calenta, ventilació mecànica, xarxa de sanejament i instal·lació elèctrica.

Cal recordar que l’empresa adjudicatària de l’actuació, Aglomerats Los Serranos, executarà a més diverses millores al projecte, valorades en 83.767 euros. Estes actuacions inclouen diverses tasques de pavimentació al poliesportiu i d’adequació d’una habitació per a atenció sanitària de la piscina.