Una campanya de dinamització replegarà vots per a “Ontinyent Participa” a peu de carrer

0

Jorge Rodríguez posa l’actuació als vestidors del Poliesportiu com exemple de que l’Ajuntament “compleix la seua paraula i el que demana la gent ho fa realitat”.

Una campanya de dinamització replegarà vots per a “Ontinyent Participa” a peu de carrer des del proper dilluns. Així s’avançava en la visita que realitzaven hui a les obres dels vestidors del Poliesportiu l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i els regidors coordinadors de Territori, Rebeca Torró, i Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, on l’alcalde posava esta actuació, demanada per la ciutadania a “Ontinyent Participa”, com exemple de que l’Ajuntament “compleix la seua paraula i el que demana la gent ho fa realitat”, destacava.

Durant la visita, Joan Sanchis, explicava que durant tota la setmana de les votacions un equip d’agents dinamitzadors explicaran el programa a peu de carrer i a llocs com el mercat, els parcs, els instituts o la universitats, portant amb sí paperetes per donar a aquells que ho desitgen la possibilitat de votar. El coordinador de Govern Obert recordava que després de la presentació pública de les 11 inversions finalistes de “Ontinyent Participa 2016” per part dels seus proponents, des de dilluns 1 i fins les 23:59 de divendres 5 de febrer la ciutadania podrà votar a través de la web www.ontinyentparticipa.es i en diversos edificis municipals.

Joan Sanchis posava de relleu que “igual que estos vestuaris són realitat, tot allò que la gent vota amb Ontinyent Participa acaba sent realitat”, destacant en què des del proper dilluns “comença la setmana decisiva, en la que la gent ha de decidir quines obres s’han de fer, pel que fem una crida a la ciutadania a votar massivament, perquè, insistim, el que la gent decidisca es farà realitat”, remarcava.